Ekonomi Burgan’dan dijital bankacılık deneyimi

Burgan’dan dijital bankacılık deneyimi

13.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Burgan Bank, mevcut bankacılık uygulamalarıyla yetinmek istemeyen, tutar bağımsız birikimlerinin kontrolünü elinde tutmayı tercih eden kullanıcılar için yarattığı yeni dijital bankacılık markası ON’u tanıttı.

Burgan’dan dijital bankacılık deneyimi

EKONOMİ SERVİSİ - ON markası ile dijital platformlar üzerinden kullanıcılarına hizmet sağlayacak olan banka, her zaman avantajlı faizleri, ücretsiz para transferleri, işlem yaptıkça kazandıran kurguları ve daha birçok avantajı ile müşterilerinin bankacılığa bakışını değiştirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

‘Kendinin bankacısı ol’

ON kullanıcıları, yaptıkları işlemler için masraf ödemeyecekleri gibi hem birikimlerine düzenli olarak avantajlı faiz oranları elde ediyor hem de banka kartı alışverişlerinden fatura ödemelerine kadar birçok işlemlerinden iade kazanıyor.

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç, yeni markaları ON ile bankanın vizyon ve stratejisini müşterilerine daha etkili bir şekilde yansıtarak dijitaldeki güçlerini ve başarılarını sürdürmek istediklerini söyledi. Müşterilerinin tüm bankacılık ihtiyaçlarını her zamanki gibi sadece dijital kanallar üzerinden, şubeye ihtiyaçları olmayacak şekilde yapabileceklerini belirten Dinç, “Birikimini değerlendirmek ve yönetmek isteyen müşterilerimizin beklentilerini karşılamak adına ON markasını hayata geçirdik. Müşterilerimiz ON ile kendi bankacılığını kendisi yapacak. Paranın kontrolünün müşterilerimizde olduğunun farkındayız. Onların karşısına kendi gerçekleştirdikleri bankacılık işlemlerinden iade kazanma fırsatı sunan bir dijital bankacılık deneyimi olarak çıkıyoruz” diye konuştu.