01.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:
Antalya kent merkezindeki Örsa Turizm İşletmeciliği’ne ait beş yıldızlı Falez Otel, icra kanalıyla satışa çıkarıldı. Antalya Yedinci İcra Dairesi tarafından Antalya’da yayınlanan bir yerel gazeteye verilen ilanda, Falez Oteli, bir borcundan dolayı 33.4 trilyon liraya satışa çıkarıldı. Otel satışının 12 Aralık tarihinde Antalya Yedinci İcra Müdürlüğü’nde yapılacağı açıklandı.
Falez Otel’in Akdeniz, Beydağları ve kent manzaralı ve etrafının tamamen açık olduğu kaydedilen satış ilanında, otelin Antalya Havaalanı’na 15 dakika mesafede olduğu ve 1990 yılında hizmete açıldığı belirtildi.
Antalya’da çok önemli bir konumda bulunduğu kaydedilen Falez Oteli’nin satış ilanında, otelin ana binasının 52 bin metrekarelik kapalı alanda kurulduğu ve 15 katlı olduğu bildirildi. Faaliyete geçtiği günden bu yana, Türk ve yabancı devlet erkanının konuk olduğu Falez Otel’de 320 standart oda, 20 süit oda ve iki kral dairesi olmak üzere 342 oda bulunuyor.