Ekonomi‘Leasing’ modeliyle yeni ödeme imkânı oluşturdu

‘Leasing’ modeliyle yeni ödeme imkânı oluşturdu

29.05.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayat Flora projesinde ‘ilk fiyat avantajı’ kampanyası başlatıldı.

‘Leasing’ modeliyle yeni ödeme imkânı oluşturdu

Özak GYO’nun leasing modeliyle sunduğu kampanyada tüketicinin ilk evi olsun olmasın, alacağı konutun fiyatı fark etmeksizin; evin değerinin yüzde yüzde 90’ına kadar krediyi 120 aya kadar vade ve 1.99 vade farkıyla alabiliyor. Alıcılar dilerse 60 ay, 1.89 vade farkı ile de alım yapabilecekler. 

Haberin Devamı

Projeye ilişkin şu açıklama yapıldı: “Geniş peyzaj alanları, bahçe kullanımlı ve teraslı daireleri, cadde mağazaları ile dikkat çeken Hayat Flora; Metro ve Marmaray’a yakınlığı sayesinde geleceğe yatırım için fırsat sunuyor. Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarasıyla, maviyle iç içe bir yaşam sizleri bekliyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri, modern şehir hayatını konforla buluşturuyor. Düşük peşinat, uzun vade ve piyasa oranlarının yarısına kadar gerileyen vade farkı avantajı ile alıcılar için önemli bir fırsat doğuyor.”

KEŞFETYENİ
Sır gibi saklıyordu! Bebeklerinin cinsiyetini açıkladı
Sır gibi saklıyordu! Bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Cadde | 29.05.2025 - 07:21

Oyuncu Gizem Karaca, anne olmak için gün sayıyor. Bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan ünlü isim, çocuğunun cinsiyetini açıkladı.

Yazarlar