Ekonomi Ödemeyi vadelendirip sepetleri büyütecek

Ödemeyi vadelendirip sepetleri büyütecek

21.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hepsipay, 2024 yılına girerken Türkiye’de perakende sektörünü büyütmek için sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini Hepsiburada Finansal Hizmetler CEO’su Erkin Aydın’ın sözcülüğünde düzenlediği toplantıda tanıttı. Erkin Aydın şu bilgileri verdi:

Ödemeyi vadelendirip sepetleri büyütecek

“Hepsiburada’nın fintek şirketi Hepsipay, Hepsiburada iş ortakları ve müşterilerine sağlamakta olduğu hızlı ve güvenli finansal hizmetler deneyimini tüm perakende sektörünün kullanımına açtı. Bu açılımla Hepsipay, 14 milyon müşterisini Türkiye’nin dört bir yanındaki perakendecilerle buluşturuyor. Hepsipay 2024 sonunda 5 bin perakendeciye ulaşmayı ve 5 yıl içinde Türkiye’nin en büyük fintek şirketi olmayı hedefliyor. Hepsipay’in vadelendirme çözümleri perakendeciler için satışları yüzde 60’a, tercih edilmeyi yüzde 30’a varan oranlarda, sepet büyüklüğünü ise 6,5 kata kadar artırma fırsatı sunuyor.”

Haberin Devamı

Aydın, “Müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak oluşturduğumuz çözümlerle iş ortaklarımız için ticareti dijitalleştiriyoruz. Türkiye’nin önde gelen perakende firmalarına sunduğumuz yenilikçi ödeme ve vadelendirme çözümleriyle, bizi tercih eden işletmelerin sadık ve yüksek frekanslı yeni müşteriler kazanmalarını, daha yüksek satışa dönüş oranı ve daha büyük sepet büyüklüğü ile daha yüksek ciro elde etmelerini sağlıyoruz. 2024 yılının sonuna kadar 5 bin markayı çözümlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.