Ekonomi Tekno hediye seçenekleri

Tekno hediye seçenekleri

24.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yılbaşına bir hafta kala henüz hediye almamış olanlara teknoloji markaları farklı seçenekler sunuyor. Cep telefonundan akıllı saate, hoparlörden televizyona kadar pek çok ürün teknoloji severleri mutlu etmek isteyenlere hitap ediyor

Tekno hediye seçenekleri

2017 yılını geride bırakmaya hazırlanırken, yılbaşı hediyesi için arayışlar da sürüyor. Türk tüketicisinin genelde her alışverişinde son dakikacı olduğu biliniyor. Henüz hediye almamış olanlar için teknoloji markaları da hediye seçeneklerini birer birer duyuruyor. Cep telefonundan akıllı saate, hoparlörden televizyona kadar pek çok ürün teknoloji severleri mutlu etmek isteyenlere hitap ediyor. Hediye seçeneklerine göz attık.

Haberin Devamı

Tekno hediye seçenekleri

Büyük ekranda 4K televizyon izletecek

65” Ultima UHD TV, yeni yılda 4K görüntü kalitesini büyük ekranda yaşamak isteyenler için Arçelik mağazalarında sunuluyor. İzleyenlere daha canlı renk ve daha akıcı görüntüyü büyük ekranda sunuyor. FHD TV’lere göre 4 kat daha yüksek çözünürlük sunan bu televizyon, wide color gamut teknolojisiyle geniş renk yelpazesine sahip ekranı sayesinde daha canlı ve gerçekçi renkler sağlıyor. Yüksek kontrast sunabilen HDR teknolojisi ile daha net ve detaylı görüntü performansı sunuyor. Ürün, öne, arkaya, alta bakan 8 adet hoparlörden oluşan 3D sound teknolojisi ile ses deneyimini güçlü şekilde sunuyor.

Tekno hediye seçenekleri

Yeni yılınızı fotoğraflayın

Canon’un CP 1200 Selphy, Canon EOS M10 fotoğraf makinesi, Pixma TS5050 yılbaşı için hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Çantanızda bile taşınabilecek boyutta tasarlanmış olan CP 1200 Selphy ile istediğiniz an doğrudan fotoğraf makinesinden, USB veya hafıza kartından baskı alabilmeniz mümkün. Bir dakikadan kısa sürede stüdyo kalitesinde baskı alabilirsiniz. Fiyatı 550 TL. Değiştirilebilir lense sahip Canon EOS M10 ise, DSLR performansını taşınabilirlikle bir araya getiren kompakt sistem fotoğraf makinesi. EOS M10’nun selfie’ler için 180 eğilebilen 3,0 inç sezgisel dokunmatik ekranı var.
Fiyatı: 1.570 TL.

Haberin Devamı

Tekno hediye seçenekleri

Akıllı çocuk saati

Ana-babaların çocuklarıyla iletişimde kalmasını sağlayan Movetime akıllı çocuk saati, çocukların ebeveynleri ve seçtikleri arkadaşlarıyla iletişimini sağlıyor. Konum takibi özelliğiyle de çocuk belirlenen bölge dışına çıktığında aileye sinyal veriyor ve 90 saniye içinde konumu bildiriyor. SOS (imdat) tuşuyla, acil durumlarda yardım çağrılıyor. Pili dört güne kadar dayanıyor. Fiyatı: 499 TL

Tekno hediye seçenekleri

Sanal gerçeklik gözlüğünde fırsat

PlayStation Türkiye, yılsonu yaklaşırken indirim kampnayası düzenledi. Sony Center, Overgame, D&R, Teknosa, Vatan ve MediaMarkt mağazalarında 31 Aralık’a kadar, PS4 Pro ve PS4 1TB konsol alanlara ikinci DualShock 4 hediye veriliyor. PS VR, PS Camera, PS VR Worlds ve GT sports oyunlarından oluşan paket ise 1.699 TL’ye oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. PS4 ve PS VR sahipleri ise en gözde oyunlara indirimli fiyatlarla sahip olabiliyor. PS4 oyunlarından GT Sport 229 TL’den; NBA 2K18 ve WWE 2K18 219 TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Tekno hediye seçenekleri

Oyun severler için

Plantronics’in RIG 100HS ve RIG 100HX modelleri oyun tutkunlarına hitap ediyor. Açık kulaklık tipinde tasarlanan cihazlar, oyun oynarken sohbet kalitesini de artırıyor. Playstation 4 ve Xbox One’a özel tasarlanan kulaklıklar ses performansıyla öne çıkıyor. Konforu ön planda tutan, iskeletin üzerinde bulunan tek ses sürücüsü ve mikrofon, hem oyun içindeki hem de oyun dışındaki iletişiminizin devam etmesini sağlıyor. Sağa, sola, yukarı ve aşağı hareket edebilen mikrofona sahip kulaklıklar, dizüstü bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla da rahatlıkla kullanılabiliyor. Fiyatı: 199 TL

Tekno hediye seçenekleri

Bluetooth hoparlör

Grundig’in GSB 750 multiroom bluetooth hoparlörü de farklı hediye seçeneği arayanlara hitap ediyor. Multiroom özelliği sayesinde uygulamaya ihtiyaç duymadan tek tuşla 5 hoparlöre kadar çoklanabilme imkanı sunuyor.
26 Watt ses çıkış gücü bulunan hoparlör, bluetooth özelliği ile bu özelliği destekleyen cep telefonu, notebook, tablet gibi cihazlara bağlanarak müzik keyfini artırıyor. 10 saat mobil kullanım süresi var.
Üründe bulunan aktif subwoofer sayesinde güçlü bas sesleri net duyuluyor. Cihazda 2.1 kanal ses, aux bağlantısı, deri taşıma bandı ve şarj azaldığında uyarı yapan ışıklı on/off düğmesi bulunuyor. Fiyatı: 599 TL

Haberin Devamı

Tekno hediye seçenekleri

Çift kameralı telefon keyfi

Asus’un ZenFone 4, Zenfone 4 Max 5.5” akıllı telefonları ve ZenBook UX390 dizüstü bilgisayarı hediye seçenekleri arasında yer alıyor. ZenFone 4, mobil fotoğrafçılığa yeni bir boyut kazandırıyor. Çift kamera sistemiyle ön plana çıkıyor. Bu özellik sayesinde fotoğraf çekilirken iki kameradan alınan görüntüyü birleştiriyor ve ortaya tek kameraya göre daha kaliteli bir fotoğraf çıkıyor. ZenFone 4, Asus Boostmaster hızlı şarj teknolojisi ve 3300 mAh lityum polimer piliyle günün yoğun temposunda bile iyi bir yol arkadaşı olduğunu kanıtlıyor. ZenFone 4’ün Türkiye satış fiyatı 2.699 TL. ZenFone 4 Max 5.5”in fiyatı ise 1.499 TL.