Güncel Çocuklar Sana Emanet Filmi Nerede Çekildi?

Çocuklar Sana Emanet Filmi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Çocuklar Sana Emanet Filmi Nerede Çekildi

23 Mart 2018'de vizyona giren Çocuklar Sana Emanet filmi, etkileyici konusu ve sürpriz kurgusu ile büyük beğeni topluyor. Babam ve Oğlum, Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Issız Adam gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Çağan Irmak aynı zamanda Çocuklar Sana Emanet filminin senaryosunu da kaleme aldı.

Haberin Devamı

Çocuklar Sana Emanet filmi nerede çekildi?

Çocuklar Sana Emanet Filmi Nerede Çekildi

Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın hem yazıp hem yönettiği, Avşar filmin yapımcılığını üstlendiği Çocuklar Sana Emanet’in çekimleri İstanbul ve Assos Antik Kenti’nde gerçekleşti. Hikaye ilk olarak İznik’te terk edilmiş bir köyde başlıyor ve Çanakkale Behramkale Köyü'ne kadar uzanıyor. Filmin başrolünde yer alan Engin Akyürek’e; Hilal Altınbilek, Ogün Kaptanoğlu, Osman Alkaş, Birsen Dürülü ve Şerif Sezer eşlik ediyor.

Çocuklar Sana Emanet filminin konusu

Çocuklar Sana Emanet Filmi Nerede Çekildi

Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerem karakterinin bir trafik kazası geçirmesi sonucu hikaye başlıyor. İç mimar olan Kerem geçirdiği kazanın etkisiyle bir travma yaşıyor. Yaşadığı bu travmayı şifacı bir kadın ve diğer köylülerle birlikte atlatmaya çalışırken yaşadığı arınma süreci ve bir umut hikayesi seyirci ile buluşuyor.

Haberin Devamı

Çocuklar Sana Emanet’in yönetmeni Çağan Irmak kimdir?

Çocuklar Sana Emanet Filmi Nerede Çekildi

4 Nisan 1970 yılında İzmir’de dünyaya gelen Çağan Irmak, Radyo ve Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Başarılı televizyon dizilerine imza atan Çağan Irmak’ın en popüler yapımları: Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya ve Çalıkuşu. Televizyon yapımlarının yanı sıra beyazperde de birçok eseri ile tanıdığımız senarist ve yönetmen 2005 yapımı Babam ve Oğlum filmi ile büyük ses getirdi. Çocuklar Sana Emanet filminin yaratıcısı Çağan Irmak, filmin seyirci üzerinde yaratacağı etkiyi şu sözlerle anlatıyor: “Yaralayan da iyileştiren de bir insanın dokunuşu ise eğer, daha güzel bir dünya mümkün.”

Çocuklar Sana Emanet’in başrol oyuncusu Engin Akyürek kimdir?

12 Ekim 1981 yılında Ankara doğumlu olan Engin Akyürek katıldığı Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışmada birinci olarak oyunculuğa adım attı. Yabancı Damat dizisinde canlandırdığı karakter ile hayran kitlesi kazanan Akyürek, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde gösterdiği performans ile popülerlik kazandı. Başarılı oyuncu, televizyon dünyasının Oscar'ı olarak bilinen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisinde aday olarak gösterildi. Kara Para Aşk dizisindeki performansı ile ödüle aday gösterilen Akyürek, ödül alamadı ancak uluslararası platformda da adını duyurdu. Akyürek 2015 yılında Seul Drama Ödüllerinde “En İyi Aktör” ödülünün sahibi olmuştu.