Gayrimenkul Haberleri Comfort Palace En Sağlıklı Proje Olmaya Aday!

Comfort Palace En Sağlıklı Proje Olmaya Aday!

Son Güncellenme:

Antalya’nın tanınmış doktorları Comfort Palace’dan daire alarak sağlıklı karar verdi.

Comfort Palace En Sağlıklı Proje Olmaya Aday

Tamamlanması için sayılı günlerin kaldığı Comfort Palace’dan ev alarak kazandıklarını söyleyen doktorlar, SAMUT YATIRIM A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut’un bir sonraki projesi Comfort Palace Gold’u beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Comfort Palace hakkında tüm detaylar için tıklayın!


Yaptığı birbirinden kaliteli projelerle ev sahibi olacak doktorların gönlünde taht kuran SAMUT YATIRIM A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut,“Comfort Palace’da son rütuşlar yapılırken, adeta doğumhane kapısında bekleyen bir baba gibi heyecanlı olduğunu söyledi. Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde tapuları sahiplerine tek tek teslim eden Hüseyin Samut, 5 Blok, 40 dairelik Comfort Palace’da ev sahiplerinin büyük çoğunluğunu doktorların oluşturduğunu ifade etti.

Çoğunluk doktorlar
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Kemal Kiraz, Prof. Dr.Üstün Osma, Dr.Selcan Osma, Doç. Dr. Hüseyin-Hülya Yıldırım, Opr Dr. Hale Kızdanoğlu, Doç Dr Levent Nafiz Çimenci, Doç. Dr. Alper Tunga Derin-Dr Narin Derin, Dr.Leman Ege, Dr.Bayram-Münevver Özcan, Dr. Özlem Yağcı, Dr.Nazif Aksoy, Dr. Serap Aksoy, Dr.selahattin-Mediha Engin, Dr.Hasan-Banu Bulut, Dr.İsmet-Semra Yılmaz, Dr.Tuna Gülhan, Dr. Ali-Ayşe Baz, Ecz. Ozan-Neşe Ruhoğlu gibi başarılı hekimler, Akbank’ın sadece Samut Yatırım’ın müşterilerine özel uyguladığı yüzde 40’lık kredi oranıyla Comfort Palace’dan saray konforunda daire sahibi oldu. Böylelikle Comfort Palace’ın değeri daha yaşam başlamadan yüze 50 artış gösterdi.

“Mutluluk ve huzur satıyorum”
SAMUT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut son birkaç yıldır yaptığı lüks rezidanslarla sürekli gündemde. Gazeteler, dergiler hep ondan ve yaptığı projelerden bahsediyor.13 yaşında ticari dehası ortaya çıkan, turizm ve otelcilik okuyan Hüseyin Samut kim, hedefleri ne? Lüks Residence’lar için, "Ben mutluluk ve huzur satıyorum"
Diyen genç iş adamı projelerini anlattı.

Comfort Palace heyecanlandırıyor.
Bugüne kadar 30 proje bitirdiklerini ancak içlerinde kendisini en çok Comfort Palace’ın heyecanlandırdığını söyleyen Hüseyin Samut, “Kalite olarak üst seviyede ve yaptığım işleri burada 2'ye 3'e katladım. Konforlu saray anlamına gelen bir İsmi var. Ve çok heybetli... Bu proje adıyla yaşayacak, ardından Comfort Palace Gold geliyor. Ben gündeme gelmek yerine yaptığım ürünü tanıtıyorum. Mesela son dönemlerde en çok adı duyulan Comfort Palace. Bu proje benim heyecanlandığım projedir” dedi.

Bundan sonra hedefiniz ne?
Durmayacağız devam edeceğiz bu şekilde. Daha güzel yerler yapmak istiyorum. Bir çocuk nasıl büyüyorsa bizde öyle büyüyoruz. Ama çocuğu iyi beslersen, iyi vitamin alır ve iyi eğitim alırsa öyle büyür. Biz de böyle yapıyor ve büyüyoruz. Comfort Gold'a başladım, ardından Platinyum ve Premium gelecek. Comfort Palace'ları sürdüreceğim. 2 bin yataklı bir otel projemiz var. İnşaat ve turizm devam edecek.

Sizin için bir daire, yaşam alanı neyi ifade eder?
Huzuru ifade eder. İnsanın güzel bir yuvası olur ve o yuvada daha çok mutlu olur. Huzurlu bir yuva büyük bir mutluluğu getirir. Benim müşterilerim benden aldığı bir evi kolay kolay satmamıştır. Ekonomik kriz ve tayin olmadığı sürece satmazlar. Ben mutluluk ve huzur satıyorum. Ben bir projeye başlamadan önce, 'Kendim nasıl bir dairede oturmak isterim? diye sorarım. Kendimi onların yerine koyarım. 'Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma' sözünden yola çıkarım.