Güncel Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlake'in Evi

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlake'in Evi

Son Güncellenme:

.

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlakein Evi

Şarkılarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran yetenekli şarkıcı Justin Timberlake yaşadığı lüks evle de sıkça gündeme geliyor. Albümleri çıktığı anda yok satan yıldız, en son 2017 yılında çıkardığı albümle halen müzik listelerini alt üst ediyor. Timberlake, sıra dışı ve renkli kişiliğini yaşam alanına da yansıtıyor. 7 odasıyla devasa bir büyüklüğe sahip olan Justin Timberlake'in evi konforlu bir yaşam imkanı sunuyor. Evin tüm çevresini saran geniş ve ferah balkonu ise sınırsız bir özgürlük hissi veriyor. Ahşabın ağırlıklı olarak kullanıldığı eve, sade ve dinlendirici bir atmosfer hükmediyor. Balonda ve mutfakta kullanılan kaliteli mermerler evin değerine değer katarken, diğer yandan da dekorasyona elegant bir hava veriyor.

Haberin Devamı

İlham veren dekorasyon fikirleri

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlakein Evi

Geniş ve yüksek pencereleri sayesinde her taraftan fazlasıyla gün ışığı alan bu ev, aydınlık ve ferah bir görünüme sahip. 360 derecelik muazzam Manhattan manzarası insanın içini ısıtıyor. Yaşam alanının en güzel yerine konumlandırılmış kuyruklu piyano ise gerçek bir çekim noktası! Sanatçının birbirinden harika şarkılarına bu ortamın ilham verdiğini anlamak zor değil.

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlakein Evi

Evin genelinde ön plana çıkan renk beyaz. Gün ışığından optimum düzeyde faydalanılan iç mekanda beyaz renk sayesinde, ışık yansıtılarak daha aydınlık bir ortamlar oluşturulmuş. Mobilyalarda ahşap renginin çeşitli tonları fark edilirken, pastel renklerle de evin ferah ve dinlendirici olması amaçlanıyor. Yorucu bir günün ardından dilenmek için harika bir alan.

Haberin Devamı

Ahşap ve mermerin mükemmel uyumu

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlakein Evi

Yer kaplaması ve fayans uygulamasının aynı olduğu duvarlar banyoyu profesyonel bir spa salonuna çeviriyor. Geniş küveti ve beyaz renge sahip banyo mobilyalarıyla günün tüm stresinin atılabileceği bir alan yaratılmış. Koridorlarda ise yoğunlukla koyu renklerin tercih edildiği görülüyor. Yine banyoda olduğu gibi, burada da yer kaplamasında ve duvarlarda aynı malzeme kullanılıyor. Ahşap laminant parkelerle bezenen yer kaplamasına, ahşap duvar kaplamaları eşlik ediyor.

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlakein Evi

Oldukça sade ve mütevazi olan yemek odası ise şık bir ahşap masa ile farklılaşıyor. Minimal bir şıklık barındıran bu odada kullanılan büyük pencereler akşam yemeği esnasında tüm şehrin ışıklarını adeta ayaklar altına seriyor. Mutfak alanı ahşap bir yuvanın içerisine oturtulmuş gibi görünüyor ve 3 kişilik barı sayesinde ev sıcacık bir ruha bürünüyor.

Kaliteli tasarımlar sayesinde artan değer

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlakein Evi

Ana yatak odasının iki duvarı tamamen pencere ile kaplanarak ferah ve özgür bir ortam yaratılıyor. Pencerelerin sağladığı gün ışığı ise içeriye dolarak aydınlık ve iç açıcı bir ferahlık oluşturuyor. Evin diğer kısımlarında tercih edilen ahşap tonları bu odada da kendini belli ediyor.

Elegant Ve Şık: İşte Justin Timberlakein Evi

Yaklaşık 30 milyon liralık Justin Timberlake'in evi şüphesiz, ünlü şarkıcının kaliteli zevki sayesinde değerine değer katıyor. Yaklaşık 240 m

2

genişliğindeki ev, 80 m

2

'lik devasa bir balona sahip.