Dekorasyon Hangi Burç Nerede Evlenmelidir?

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir?

Son Güncellenme:

.

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Her burç kendine özgü karakter özellikleri sergiliyor. Beğenileri, beklenti ve tercihleri değişiyor. Nerede evleneceğinize henüz karar veremediyseniz burcunuzun özelliklerine bakarak bu kararınızı kolaylıkla netleştirebilirsiniz. Burcunuza ve kişisel özelliklerinize uygun evlilik mekanınızı ve konseptinizi belirleyebilir, evliliğinizin başlangıcını büyüleyici ve unutulmaz bir anıya dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Macera ve keşifleri çok seven Koç Burcu için Kapadokya'da bulutların arasında yüzen bir balonda evlenmek oldukça ilgi çekici olabilir. Koçlar için uygun yerler arasında Malezya, Singapur, Eskişehir, Nevşehir bulunuyor.

Boğa burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Güzellikleri ve hazzı temsil eden Boğa burcu; dağ ya da göl manzaralı bir tatil köyünde, yemyeşil sarmaşıklar arasındaki bir bağda evlenerek oldukça romantik anlar yaşayabilir. Boğalar kendilerini İzmir, Kırklareli, Tekirdağ gibi yeşil ve mavinin buluştuğu şehirlerde mutlu hissedecektir. İsveç ve İsviçre de yurt dışı seçenekleri de onlar için uygun tercihler olabilir.

İkizler burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

İletişim ve zekayı temsil eden İkizler burcu, Moskova’dan Pekin’e uzanan bir tren yolculuğunda evlenebilir. İskoçya, Yeni Zelanda ve Afrika gibi macera dolu ve farklı bölgeler İkizler için uygun yerlerden birkaçıdır.

Haberin Devamı

Yengeç burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Anneyi ve yuvaya düşkünlüğü temsil eden Yengeç burcu, kendini evinin sıcaklığında, güveninde ve konforunda hissedebileceği kaliteli ve şık bir otelde ya da deniz kenarında, sakin bir mekanda evlenebilir. Bahama Adaları, Roma ve Amerika Yengeçler için uygun yerler arasındadır.

Aslan burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Kalbi ve aşkı temsil eden Aslan burcu; lüks, konforlu, hareketli ve kalabalık yerlerden hoşlandığı için şık bir bar ya da kafede, gösterişli bir tiyatro ya da sinema salonunda evlenebilir. İstanbul, Eskişehir, Hollanda, İngiltere, İtalya ve Almanya Aslanlar için uygun ülkelerdir.

Başak burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Saflığı ve verimliliği temsil eden Başak burcu; gösterişten uzak, sakin ve doğayla iç içe olabileceği bir çiftlikte, Nepal ya da Endonezya’da bir yoga kampında evlenebilir. İtalya ve Fransa dışındaki Avrupa ülkeleri Başaklar için uygun nitelikler taşıyor.

Terazi burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Sanatçı ruhlu, hazzın ve seçkin zevklerin burcu Terazi; sanat galerilerinde, popüler gece kulüpleri, kafe ya da barlarda son derece keyifli ve renkli anlar yaşayarak evliliğe adım atmayı seçebilir. İstanbul, Çin, Malezya, Rio, Madrid Terazilerin seveceği bölgeler arasında.

Akrep burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Yeniden doğuşu ve cinselliği temsil eden Akrep burcu; özel bir teknede, geniş yatakları ve yumuşak yastıklarıyla cezbedici olan bir otelde, etkileyici müzikler eşliğinde evlenebilir. Akreplerin ilgisini çekecek yerler arasında; Avusturya, Hindistan, Macaristan bulunuyor.

Haberin Devamı

Yay burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Şans ve bolluğu temsil eden Yaylar; bir teknede, karavanda, adrenalin ve macera sporlarını deneyebilecekleri tatil köylerinde ya da bir lunaparkta evlenmek gibi oldukça eğlenceli seçeneklere yönelebilir. Peru, Finlandiya, Alaska, Kenya Yayların mutlu olacağı bölgeler arasında yer alıyor.

Oğlak burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Disiplin ve sorumlulukları temsil eden Oğlak burcuna; dağlık manzaralar, el değmemiş vahşi doğa, tarihi ve geleneksel detaylı şık bir otelde evlenmek cazip gelebilir. Efes Harabeleri, Roma'nın tarihi mekanları, Yeni Zelanda'nın vahşi doğası, Oğlaklar için uygun yerlerdir.

Kova burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Geleceği ve aklı temsil eden Kova burcu için deniz kenarında konforlu bir teknede, bir sanat müzesinde, Çanakkale'de su altında dalarken evlenmek oldukça ilginç bir deneyim olabilir. Burca uygun evlilik düşünen Kovalara uygun yerler arasında; Alaska, Kuzey Kutbu, Alpler, Kızıldeniz ve Çanakkale bulunuyor.

Haberin Devamı

Balık burcu

Hangi Burç Nerede Evlenmelidir

Sezgileri ve hayalleri temsil eden Balık burcu; dalga sesleri eşliğinde sahilde, sessiz bir koyda, bir yelkenlide, deniz kenarında tarihi bir mekanda evlenerek oldukça romantik anlar yaşayabilir. Venedik, Tibet, Hindistan, İzmir, Çanakkale Balıkların mutlu olacağı yerler arasındadır.