Gayrimenkul Haberleri İstmarina Projesinde Son Durum

İstmarina Projesinde Son Durum

Son Güncellenme:

.

İstmarina Projesinde Son Durum

İstanbul Kartal sahil yolunda inşa edilen İstmarina, metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. DAP Yapı’nın “Dünyanın En İyi Yapı Projesi” ödülünü alan İstmarina projesi, Kartal’da inşa ediliyor. TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen proje rezidans, otel-ofis, konut gibi birbirinden farklı dört konsepti bir araya getiriyor. Proje beş blokta 1463 konut ve 258 adet ticari birimden meydana geliyor. Stüdyo daire, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere; altı farklı daire seçeneği bulunan İstmarina’nın iki blokluk bölümü ticari birimlere, üç blokluk bölümü ise konutlara ayrılıyor.

Haberin Devamı

Eşsiz manzaraya hâkim geniş teraslar

İstmarina Projesinde Son Durum

Proje dairelerde bulunan deniz manzaralı ve geniş teraslarıyla da ön plana çıkıyor. Adalar ve Marmara Denizi manzarasına sahip olan dairelerdeki teras büyüklükleri 100 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin büyüklükleri 35 ila 130 metrekare, 1+1 dairelerin büyüklükleri 58 ila 131 metrekare, 2+1 dairelerin büyükleri 72 ila 350 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklükleri 181 ila 250 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklükleri 214 ila 336 metrekare, 5+1 dairelerin büyüklükleri 325 ila 709 metrekare arasında değişiyor.

İstmarina'da her şey bir arada

İstmarina Projesinde Son Durum

İçinde okul, AVM, özel hastane gibi bir yaşam alanında ihtiyaç duyulabilecek tüm kurumların bulunduğu İstmarina, zengin sosyal imkanları ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Projenin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, hamam, sauna, kafe ve restoranlar yer alıyor. 64.502 metrekarelik bir alan üzerinde konumlanan İstmarina’nın ön kısmına ise marina yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

İstmarina proje özellikleri

İstmarina Projesinde Son Durum

Depreme dayanıklı olarak inşa edilmiş ve zemin etüdü yapılmış olan projede ses ve ısı yalıtımının yanı sıra; yangın merdiveni, hidrofor, su deposu, yük asansörü, jeneratör, resepsiyon ve lobi bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemiyle tasarlanan binalarda ısı pay ölçer yer alıyor. Kapalı otoparka sahip olan İstmarina, sakinlerine 7/24 güvenlik hizmeti de sunuyor.

İstmarina nerede?

İstmarina Projesinde Son Durum

Caddebostan-Pendik sahil yolunda yer alan İstmarina, denize olan yakınlığıyla ön plana çıkıyor. Sahile 700 metre cephesi olan projede Deniz Taksi iskelesi ile deniz uçağı pistine de yer veriliyor. İçinde helikopter pistinin yer aldığı İstmarina projesi, aynı zamanda içinden geçen hızlı tren hattıyla da dikkat çekiyor. Ulaşım yollarına, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın olan İstmarina, E-5’e birkaç dakikalık mesafede konumlanıyor.

İstmarina fiyatlar ve ödeme seçenekleri

İstmarina Projesinde Son Durum

Farklı ödeme alternatiflerinin sunulduğu İstmarina daire fiyatları 375 bin TL ile 2,5 milyon TL arasında değişkenlik gösteriyor. Ortalama metrekare fiyatlarının 6 bin TL civarında olduğu İstmarina projesi teslim tarihi ise 2017’nin Aralık ayına denk geliyor. Konut kredisi aracılığıyla satın alma seçeneği sunulan projede vade süreleri ise 20 yıla kadar yükseliyor. Siz de İstmarina'nın yaşam olanaklarından şimdiden faydalanmak istiyorsanız, Milliyet Emlak üzerinden dairelere göz atabilirsiniz.