Püf Noktaları Kışın Tadını Evde Çıkartın!

Kışın Tadını Evde Çıkartın!

Son Güncellenme:

.

Kışın Tadını Evde Çıkartın

Kış mevsimi geldi çattı. Soğuk havaların keyfini evde çıkartmaktan hoşlananlardansanız bu yazı tam da size göre! İşte kışın evde yapılabilecek aktiviteler!

Haberin Devamı

Dizlere örtülen battaniye, elde de bir kahve

Kışın Tadını Evde Çıkartın

Kendinize güzel bir kahve demlediniz, dizlerinize battaniyenizi örttünüz. Şimdi yapmanız gereken tek şey anın tadını çıkartmak. Dilerseniz mumlar yakıp, sakin bir müzik açarak bu anı taçlandırabilirsiniz.

Evinizi ışıklarla süsleyin

Kışın Tadını Evde Çıkartın

Evinizi küçük ışıklar ile aydınlatıp hoş bir atmosfer yaratmak için yılbaşını beklemenize gerek yok. Dilerseniz renkli, dilerseniz tek renk, dilerseniz yanıp sönen... Seçim tamamen size kalmış! Evinizin atmosferinin kısa sürede değiştiğini fark edeceksiniz.

Güzel bir film ile bambaşka diyarları ziyaret edin

Kışın Tadını Evde Çıkartın

Yaşadığımız çağda güzel filmlere ulaşmak artık çok daha kolay. Aylık abonelik sistemi ile yüzlerce film ve belgesele ulaşabilir, modunuza uygun filmlerden biri ile bambaşka diyarları ziyaret edebilirsiniz.

Kutu oyunları ile eğlencenin tadını çıkartın

Kışın Tadını Evde Çıkartın

''Ben oyun oynamak, evde de eğlenmek istiyorum!'' derseniz çare: kutu oyunları. Minimum 2 kişi oynanabilen oyunlar ile keyifli vakit geçirebilir, dostlarınızla bir araya gelerek eğlencenin dozunu artırabilirsiniz!

Haberin Devamı

Rafta okunmayı bekleyen kitaplar ile buluşma vakti!

Kışın Tadını Evde Çıkartın

Kitap almak bazılarımız için bir tutku. Öyle ki Japonların sürekli kitap alma durumunu açıklamak için kullandıkları bir kelime bile var: Tsundoku Siz de satın alıp da henüz okumadığınız kitaplar ile göz göze gelmekten kaçınır hale geldiyseniz, doğru zaman geldi demektir! Kendinize güzel bir çay demleyin ve kanepenize kurulun. Sayfalar arasında kaybolmak için bundan daha güzel bir zaman olamaz!