Güncel Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor?

Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor

Türkiye’de aksiyon dizileri, ekranlarda yer almaya devam ediyor. Aile teması üzerinden kurulan, sürükleyici senaryosuyla seyirciler tarafından beklenen Nefes Nefese dizisi, Star Tv’de yayına hazırlanıyor. Dizi yayına henüz girmemişken; olay örgüsünün nasıl ilerlediği, hangi oyuncuların hangi rollerde yer aldığı ve çekimlerin nerelerde yapıldığı gibi konular dizi seyircileri tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

Nefesleri kesecek senaryo

Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor

Berlin’de başlayan Ayaz Kıran (Uğur Yücel) ve kızı Rüya’nın ( Melisa Şenolsun) hikayesi, Rüya’nın annesinin hala hayatta olmasını öğrenmesiyle başlar. Fakat, Berlin sınırlarının çok ötesinde olan annesini, Rüya daha önce hiç görmemiştir. Annesinin Suriye’de işgal altındaki bir köyde yaşamakta olduğunu öğrenince, Rüya, tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya karar verir.

Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor

Annesine kavuşabilmek amacıyla, Boranla (Nick Xhelilaj) sahte evlilik planlar. Ancak hayallerine yaklaşmaya çalışan Rüya’nın yolu Antakya’da başka insanlarla kesişir. Yeni macerasında, Yusuf (Şükrü Özyıldız) adında bir genç ile karşılaşan Rüya, zorlu ve tehlikeli bir hayatın içine düşer. Bu karanlık dünyanın perde arkasında olan kişi, Rüya’ya hiç de uzak olmayan biri, en yakını, babasıdır.

Haberin Devamı

Ünlü isimlerle dolu kadro

Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor

Başrolde, ekranların sevilen yüzü, usta oyuncu Uğur Yücel'in yanı sıra; Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun gibi genç yıldızlar yer alıyor. Diğer oyuncular arasında, İran asıllı Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Nick Xheliau, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, , Zeyno Eracar, Pınar Erincin Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, İpek Ayaz Kortunç Nur Güven, Seçkin Şahin, Zeynep Anacan, ,Derin Oflaz, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Asil Yıldırım gibi isimler bulunuyor.

Çekimlerde farklı iller ve ilçeler

Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor

Başrol oyuncusu Uğur Yücel’in yönettiği ve yapımcılığını TMC Filmin yaptığı Nefes Nefese dizisi Star Tv’de yayınlanacak. Dizi hakkında merak edilen diğer konu ise dizinin nerede çekildiği. Hikayenin Berlin’de başlaması, ilk çekim yerinin Almanya olduğunu gösteriyor. Hikayenin devamında gerçekleşen olaylar, Antakya ve Adana’da yer alıyor. Dizinin bazı bölümlerinin çekimlerinin ise İstanbul’da gerçekleşeceği yönünde duyumlar var. Şimdilik tek sezon olarak yayınlanması planlanan Nefes Nefese dizisi; Antakya, Adana ve İstanbul dışında, Muğla gibi farklı il ve ilçeleri de kapsayan çekimlerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanları yayınlanan, sosyal medya platformlarında ve internette hakkında çeşitli yazılar yazılan Nefes Nefese dizisi, seyirci tarafından kucaklanacak mı yoksa tutulmayacak mı merak ediliyor. Selin Tunç tarafından kaleme alınan güçlü senaryosu ve dikkatleri üzerine çeken oyuncu kadrosu ile bu baba - kız merkezli aile aksiyon dizisi gönüllere taht kuracak gibi.