Güncel Tehlikeli Karım Dizisi Nerede Çekiliyor?

Tehlikeli Karım Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Tehlikeli Karım Dizisi Nerede Çekiliyor

Adını son dönemde ekrana getirdiği Kadın, Seven Ne Yapmaz, Kalp Atışı gibi başarılı uyarlamalarla duyuran MF Yapım, 2018 sezonu için oldukça iddialı bir diziyi daha Mart ayında televizyon izleyicilerinin karşısına çıkardı. Başrollerinde pek çok diziden tanıdığımız genç kuşağın başarılı oyuncularından Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı "Tehlikeli Karım" dizisinin izleyiciler tarafından kucaklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Show TV'nin yeni dizisi Tehlikeli Karım

Tehlikeli Karım Dizisi Nerede Çekiliyor

Ülkesinde 2016 yılında yayınlanan ve çok iyi reytingler alan "My Dangerous Wife" adlı ünlü bir Japon dizisinin uyarlaması olan Tehlikeli Karım'ın uyarlama senaryosunu Vilmer Özçetiner ve Nalan Merter Savaş kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı bayrak oturuyor. Tehlikeli Karım için Show TV hem prodüksiyon hem de cast seçimi için aylar süren titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Tehlikeli Karım dizisi, bir çiftin çok büyük aşk ile başlayan ilişkilerinin giderek hayatın da getirdiği iyi ve kötü olaylarla değişimini konu alıyor. Tüm bu olayların sonucunda çiftimiz, çevrelerindeki insanların garip bir şekilde nelere sebep olabileceğini aşk ve kara mizah sosuyla anlatıyor. Tehlikeli Karım, heyecanı diri tutarak her bölümde izleyicisini şaşırtmayı hedefliyor. Tehlikeli Karım dizindeki çiftimizde Gonca Vuslateri Derin karakterine, Seçkin Özdemir ise Alper karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

Tehlikeli Karım'ın konusu nedir?

Tehlikeli Karım Dizisi Nerede Çekiliyor

Zengin bir ailenin kızı olan Derin genç ve zeki bir kadındır. Ancak kuru temizlemeci olan Alper'e sırılsıklam aşık olur ve onunla evlenir. Evlendikten sonra adeta evinin kadını olan Derin, kocasının kendisi aldatmasıyla panikler ve kocasını kaybetme korkusu yüzünden oldukça tehlikeli bir kadın olmaya başlar. Alper ise evlendikten sonra karısı Derin'in kontrol problemi olan bir kadın olduğunu fark eder ve ondan uzaklaşarak karısına ihanet eder.

Tehlikeli karım dizisi nerede çekiliyor?

Tehlikeli Karım Dizisi Nerede Çekiliyor

Tehlikeli Karım dizisinin nerelerde çekildiği oldukça merak konusu. Dizi için MF Yapım İstanbul'un pek çok semtine titizlikle hazırlanmış setler kuruldu. Dizinin ilk bölümlerinin İstanbul'da geçmesi planlanırken gelecek bölümlerde diğer şehirlerde çekimler yapılması da bekleniyor.

Tehlikeli Karım dizisinin kadrosunda kimler var?

Tehlikeli Karım Dizisi Nerede Çekiliyor

Yine bir MF Yapım dizisi olan Anne'deki oyunculuğuyla göz dolduran Gonca Vuslateri ve Bir Aşk Hikayesi ve Kiralık Aşk dizilerinden hatırladığımız Seçkin Özdemir'in başrolleri paylaştığı Tehlikeli Karım'ın yardımcı oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi başarılı oyuncular, Tehlikeli Karım'da Vuslateri ve Özdemir'e eşlik ediyor.