Bölgede hayvanların peşinde çobanlık yaparak büyüdüğünü anlatan Altun, "Toptepe'ye hayvan otlatırken kocayemiş yemeye çıkardık. O zamanlardan 'Burada bir şey yapılabilir mi?' ya da 'Ne olur?' diye düşünürdüm. Düzce'nin en güzel yerleri. Yıllar sonra nasip oldu. Buraya 25 odalı butik bir otel, kafeterya ve restoran yapmayı Allah bize nasip etti. Çok şükür." dedi.
Bölgenin ağaçlık olmasının, hayalini kurduğu yapının şeklinde bazı değişikliklere gitmesine neden olduğunu dile getiren Altun, şöyle konuştu:
"Benim için ağaç ve yeşil çok önemli. Burada görüldüğü gibi beton içinde ağaçları bıraktık. Ağacı kesmemek için saçağı deldik. Doğaya zarar vermemek yeşili korumak çok önemli. Bir de bizim için doğal ürünler çok önemli. Zaten burada hedefimiz, ziyaretçilerimize doğal ürünler sunmak. Bu vesileyle de Düzce'yi tanıtmak. Düzce'nin turizmine az da olsa katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize."
Tesisi kurarken yakın çevresinden "O tepeye kim çıkar?" gibi olumsuz tepkiler aldığına değinen Altun, şunları kaydetti:
Oranın ziyaretçileri burada müşterilerimiz oldu. Bulunduğumuz yer, Toptepe Panorama. Düzce merkeze 15, Gölormanı köyüne 2 kilometre. Yolumuz asfalt. Efteni Kuş Cenneti ayağımızın altında."