Gündem 3 Adam'a bu hafta kimler konuk oldu?

3 Adam'a bu hafta kimler konuk oldu?

19.11.2015 - 08:28 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarında fırtınalar estiren 3 Adam yepyeni bir bölümle dün akşam izleyiciyle buluştu. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumu ile ekrana gelen 3 Adam yeni sezonda da bomba konuklarıyla adından söz ettiriyor. Peki 3 Adam'a bu hafta kimler konuk oldu? İşte o ayrıntılar...

3 Adama bu hafta kimler konuk oldu

3 Adam yeni sezonda da müzik ve ekran dünyasının ünlü isimlerini konuk etmeye devam ediyor. Esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle hem ekran başındakileri hem stüdyodakileri kahkaya boğan 3 Adam dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. Peki, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla gerçekleşen 3 Adam'a bu hafta kimler konuk oldu? 3 Adam bu akşam saat 22.00'de; Ziynet Sali, Buse Terim, BKM oyuncuları ve Ekim'de vizyona giren Git Başımdan Filmi'nin başrol oyuncuları Bülent Emrah Parlak ve Şahin Irmak'ı konuk etti.

3 ADAM'A YAN EKRAN UYGULAMASI GELİYOR

Üç Adam yeni sezona sürprizleriyle başlayacak. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç her hafta gösteri yapacak. Bu sene ilginç bir format izlenecek. Daha önce ilk olarak Rising Star Türkiye'de test edilen"TV8 Yan Ekran Uygulaması" ile ekran başındaki izleyiciler de '3 Adam'a soru sorabilecek. Böylece interaktif bir talk Show deneyimi yaşanacak.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

13 Mayıs 1985'te doğan Oğuzhan Koç, Müzik eğitimi veren özel bir koronun giriş sınavlarını kazandıktan sonra müziğe ilk adımını atmıştır. 8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başlayan ünlü oyuncu, üniversite şenliklerinde konserler vermiştir. 2007 yılı ağustosunda BKM Atölye Oyuncuları arasına katılmakla büyük bir adım atan Oğuzhan Koç, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli komedi programında sergilediği oyunculuk performansına müzik yeteneğini de ekleyerek kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra müzik kariyeriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, Ferhat Göçer, Gülben Ergen gibi isimlere beste hazırlamıştır. Oğuzhan Koç, Star TV'de 2013 Mayıs ayında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber 3+1 isimli gece şovuyla ekranlarda olmaya devam etmektedir.

ESER YENENLER KİMDİR?

14 Şubat 1984 doğumlu olan Eser Yenenler, 11 yaşında tiyatroya başlamıştır. Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan oyuncu, Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer almıştır. 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandıran Eser Yenenler, bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuş, BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başlamıştır.

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

20 Ağustos 1983'te doğan İbrahim Büyükak, Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2013'te 3+1 programıyla Mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren 3 Adam adıyla devam etmektedir.