Gündem Açık Lise sınav sonuçları açıklandı mı? MEB'den AÖL telafi sınavı duyurusu...

Açık Lise sınav sonuçları açıklandı mı? MEB'den AÖL telafi sınavı duyurusu...

10.04.2018 - 10:26 | Son Güncellenme:

AÖL sınavları açıklandı mı? Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖL sınav sonuçları için arayış başladı. 31 Mart - 1 Nisan tarihlerinde yapılan 2. Dönem Açık Öğretim Lisesi sınavları için heyecan dorukta. Milli Eğitim Bakanlığı ise teknik bir hata sonucu için AÖL telafi sınavı duyurusunda bulundu. İşte o duyuru...

Açık Lise sınav sonuçları açıklandı mı MEBden AÖL telafi sınavı duyurusu...

Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları için heyecanlı arayış devam ediyor. 31 MArt - 1 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 2. Dönem AÖL sınavlarına katılan öğrencilere MEB'den duyuru geldi. İşte AÖL sınav sonuçlarına ilişkin merak edilenler ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen o duyuru...

Haberin Devamı

AÖL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖL sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimine göre aÖL sınav sonuçları 10 Nisan 2018 günü açıklanacak. AÖL sınav sonuçları açıklandığında haberimizin içeriğinden erişim sağlayabilirsiniz.

MEB'DEN AÖL TELAFİ SINAVI DUYURUSU

"Açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart – 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrılmıştır.

4’ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için, 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılacaktır.

Konu ile ilgili açıköğretim kurumları öğrencileri herhangi bir mağduriyet yaşamayacaktır. Yapılan bu teknik hata nedeniyle bütün öğrencilerimizden özür diliyoruz.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."