Gündem Afili Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Afili Aşk oyuncu kadrosu

Afili Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Afili Aşk oyuncu kadrosu

10.06.2019 - 09:36 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında başlayacak olan Afili Aşk dizisi ilk bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölüm fragmanları ile büyük ilgi toplayan Afili Aşk dizisinin oyuncu kadrosu ve hangi gün ekrana geleceği araştırılmaya başladı. Peki Afili Aşk dizisinin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor.

Afili Aşk dizisi ne zaman başlayacak Afili Aşk oyuncu kadrosu

Kanal D ekranında başlayacak olan Afili Aşk dizisi yayınlanan ilk bölüm fragmanları büyük beğeni topladı. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Afili Aşk dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Beykent, Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Serkay Tütüncü, Benian Dönmez, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Güzide Arslan, Yılmaz Kunt yer alıyor.

Haberin Devamı

Yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerde yer aldığı dizide diğer rolleri Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal, Uğur Uzunel, Zeynep Tuğçe Bayat’ın paylaşıyor.

AFİLİ AŞK 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Sette kısa sürede birbirine uyum sağlayan Afili Aşk ekibi, bayram tatilinde de çekimlere devam etti. Heyecanla dizinin başlamasını bekleyen ekipten yeni fotoğraflar da geldi.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu’nun yazdığı Afili Aşk, 12 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D’de başlıyor!

AFİLİ AŞK 1. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Yazarlar