Gündem Akşener 26 Ağustos’ta karşı taarruza geçecek

Akşener 26 Ağustos’ta karşı taarruza geçecek

08.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Taarruz’un başladığı tarih olan 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da halka hitap edecek. Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Akşener’in burada yapacağı açıklamaların Türk siyasetine yön verecek bir şahlanış ve başlangıç olacağını söyledi.

Akşener 26 Ağustos’ta karşı taarruza geçecek

ANKARA Milliyet - Zorlu, partisinin Başkanlık Divanı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında, CHP’nin Akbelen’deki ağaç katliamına ilişkin talebi doğrultusunda bugün olağanüstü toplanacak TBMM Genel Kurulu’na katılacaklarını ve öneriyi destekleyeceklerini belirtti. Zorlu, “Sürecin büyük bir olgunlukla tartışılmasının önünü açmaya çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

Akşener’in 26 Ağustos tarihinde Afyon Kapalı Spor Salonu’nda vatandaşlara hitap edeceğini bildiren Zorlu, “Büyük Taarruzun 101. Yıldönümü vesilesiyle bazı etkinlikleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Buna ek olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında da bazı faaliyetleri gerçekleştirme kararı aldık. Özellikle 26 Ağustos tarihine dikkat çekiyorum. Burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını ifade etmek istiyorum” dedi. Zorlu, 26 Ağustos’ta Akşener’in açıklamalarının siyasete yön verecek bir şahlanış olacağını vurguladı.