Gündem ALES/3 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! Sonuçlar ise...

ALES/3 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! Sonuçlar ise...

19.11.2019 - 10:27 | Son Güncellenme:

ALES/3 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından yayımlandı. 17 Kasım tarihinde uygulanan ALES/3 sınavının ardından sınav soru ve cevaplarının yayımlanmasını bekleyen adaylara sevindiren haber ÖSYM'den geldi. Peki ALES sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ALES/3 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı Sonuçlar ise...

ALES/3 sınav soru ve cevapları yayımlandı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren ALES/3 sınavı 17 Kasım tarihinde gerçekleştirildi. Sınavın tamamlanmasının ardından ALES/3 sınav soru ve cevapları için bekleyişe geçen adaylara sevindiren haber ÖSYM'den geldi. ALES/3 sınav soru ve cevapları yayımlandı.

Haberin Devamı

ALES/3 sınav soru ve cevaplarını görmek isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını görebilecek. Sınava girmeyen adaylar ise sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının %10'unu görebilecek.

ALES/3 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019 yılının son ALES sınavının sonuçları ÖSYM tarafından 8 Aralık tarihinde adaylara duyurulacak. Adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimklik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.

SINAV SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI İÇİN TIKLAYINIZ