Gündem Alkollü yolcu takside sızdı, şoför ne yapsa da uyandıramadı

Alkollü yolcu takside sızdı, şoför ne yapsa da uyandıramadı

02.01.2024 - 10:29 | Son Güncellenme:

Taksiye Esenler'de binen yolcu arka koltukta sızınca şoför zor anlar yaşadı. Tüm çabalarına rağmen yolcuyu uyandıramayan taksi şoförü yardım istedi. İşte haberin ayrıntıları...

Alkollü yolcu takside sızdı, şoför ne yapsa da uyandıramadı

Olay, önceki gün saat 02.30 sıralarında Esenler Çinçindere Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre taksi sürücüsü, yol kenarında bekleyen bir müşteriyi aracına aldı.

Haberin Devamı

Alkollü müşteri, araca bindikten kısa bir süre sonra arka koltukta sızdı. Bunun üzerine taksi sürücüsü aracını yol kenarına çekerek uyuyan müşteriyi uyandırmaya çalıştı. Çabasında başarılı olamayan sürücü, o esnada oradan geçen bir başka taksi sürücüsünden yardım istedi. İki taksicinin de dakikalarca uğraşmasına rağmen arka koltukta boylu boyunca yatan şahıs, bir türlü uyanmak bilmedi. O anlar taksi sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

"BU YAŞANAN EN HAFİF SORUNLARDAN BİRİSİ"

Yardım için olay yerine gelen taksi sürücüsü Oğuz Kaan Ünver, şu ifadeleri kullandı:

“Bir taksicinin yardım çağrısı üzerine yanında durdum. Aracında kör kütük sarhoş bir vatandaş olduğunu gördüm. Ne yaptıysak kendisini uyandıramadık. 10 dakika boyunca uyandırmak için uğraştık. Kolluk kuvvetlerinden yardım istedik. Bu yaşanan şey taksici esnafının yaşadığı en hafif sorunlardan birisi. Psikopat insanların gelip canımızdan ettiği bir meslek yapıyoruz. Kolay bir meslek yapmıyoruz. Vatandaşlardan biraz empati istiyoruz.”