Gündem Altınsoylar 3. yeni bölüm fragmanında Burcu ve Oğuz malikaneyi terk mi ediyor?

Altınsoylar 3. yeni bölüm fragmanında Burcu ve Oğuz malikaneyi terk mi ediyor?

14.11.2016 - 09:46 | Son Güncellenme:

Altınsoylar Kanal D ekranlarında büyük ilgi ile takip ediliyor. Çiçeği burnunda dizinin yayınlanan son bölümünde Burcu ve Oğuz kararsız anlar yaşıyor. Çiçeği burnunda dizi 3. yeni bölümü ile Cumartesi akşamı izleyici ile buluşacak. İşte 3. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen soruların cevapları...

Altınsoylar 3. yeni bölüm fragmanında Burcu ve Oğuz malikaneyi terk mi ediyor

Altınsoylar Cumartesi akşamı 2 bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin eğlence dolu sahneleri bu hafta da izleyiciyi ekrana kilitledi. Burcu Altınsoylar malikanesini terkederken başına gelmeyen kalmıyor. Sevilen dizinin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Altınsoylar son bölüm özeti ve 3. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

ALTINSOYLAR 2. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ALTINSOYLAR 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ALTINSOYLAR 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Altınsoy Malikanesini terk ederken faka basan Burcu, önemli bir karar arifesindedir. Ya hayatı pahasına Oğuz’u yüzüstü bırakıp gidecektir, ya da Oğuz’la birlikte söylediği yalana devam edecektir.Gün ağarınca Oğuz için de içinden çıkılması zor bir süreç başlar. Burcu’nun yazdığı veda mektubu evin içinde kaybolmuştur. Bulunması durumunda tüm yalan ortaya çıkacaktır.

OYUNCULAR
Ayça Ayşin Turan(Burcu Günebakan), Aras Aydın(Oğuz Bakır), Şebnem Bozoklu(Gülsüm (Altınsoy) Kocabaş), Bennu Yıldırımlar(Saadet Altınsoy), Cihat Tamer(Muhiddin Altınsoy), Ünal Yeter(Mesut Kocabaş), Birsen Dürülü(Semiha Altınsoy), Görkem Şarkan(Emin Altınsoy), Burak Sevinç(Oğuz Katran / Gerçek Oğuz), Begüm Akkaya(Ümmü Altınsoy), Bora Koçak(Hamit Dağlı), Sami Aksu(Mehmet Burdayım)

Haberin Devamı

ALTINSOYLAR GENEL HİKAYE
Kaderin yanlış anlamalarla bir araya getirdiği kimsesiz genç bir adam, öfkeli nişanlısından kaçan genç bir kadın, her biri nev-i şahsına münhasır bireylerden oluşan Kayserili ALTINSOYLAR! Gelenekçi Muhiddin Bey, aileyi toparlayıcı Semiha Hanım, kırgın gelin Saadet, dıs¸arlıklı kocaya kaçtıgˆı için tüm hakları elinden alınmıs¸ s¸amatacı Gülsüm ve dikis¸ tutturamayan aylak kocası Mesut, en küçük ogˆul hayta Emin ve onu adam etsin diye köyden alınmıs¸ masum gelin Ümmü... ALTINSOYLAR, birlik ve beraberliğin altını çizerken zaman zaman güldüren, zaman zaman ağlatan, ama hep umut var diyen kocaman bir aile dizisidir.