Gündem Ankara'da yarın okullar tatil mi? 14 Haziran Ankara'da eğitime ara verildi mi? Gözler Valilik açıklamasında!

Ankara'da yarın okullar tatil mi? 14 Haziran Ankara'da eğitime ara verildi mi? Gözler Valilik açıklamasında!

13.06.2022 - 23:53 | Son Güncellenme:

Yarın okullar tatil mi son dakika Ankara? Haziran ayı ortasında sağanak yağmurun etkili olmasıyla Ankara'da günlük hayatta da zorluklar yaşanmaya başladı. Ankara Valisi Vasip Şahin, eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. 13 Haziran Pazartesi günü Ankara'da okullar tatil edilmişti. Öğrenci ve veliler ise 14 Haziran Salı günü okul var mı merak ediyor.

Ankarada yarın okullar tatil mi 14 Haziran Ankarada eğitime ara verildi mi Gözler Valilik açıklamasında

Ankara'da hava durumu nedeniyle, eğitme ara verilmişti. Yoğun yağış sebebile ilk ve orta dereceli okullar pazartesi günü okula gitmedi. Meteoroloji verilerine göre eğitime ara kararı alınmıştı. 13 Haziran Pazartesi günü eğitim ve öğretime 2 gün süre ile ara verildi. Peki, yarın Ankara'da okullar tatil mi?

Haberin Devamı

ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara, günlerdir süren yağmur nedeniyle zor bir süreç geçiriyor. Başkenti etkisi altına alan sağanak yağmur nedeniyle can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla bir dizi tedbirler gündeme geldi. Son olarak Ankara Valisi Vasip Şahin, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-örğetime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

Vali Şahin, ''Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için İlimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.'' ifadelerine yer vermişti. 

Öğrecilerin dikkati ise 14 Haziran Salı gününe çevrildi. Ancak henüz salı gün için Valilikten bir açıklama gelmedi. 

 

 

Yazarlar