Gündem Antalya'da feci son: Miraç ile Melih hayatını kaybetti

Antalya'da feci son: Miraç ile Melih hayatını kaybetti

24.07.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Antalya'nın Serik ilçesinde ciple çarpışan motosikletteki Miraç Tunç (16) ile Melih Can Korkmaz (17) yaşamını yitirdi.

Antalyada feci son: Miraç ile Melih hayatını kaybetti

Belkıs Mahallesi Aspendos Antik Tiyatrosu mevkisinde dün saat 18.00 sıralarında D.K.'nin kullandığı 34 AE 8414 plakalı cip ile Miraç Tunç ve Melih Can Korkmaz'ın bulunduğu 07 YML 12 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada Miraç Tunç ve Melih Can Korkmaz yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tunç ve Korkmaz, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile götürüldükleri hastanede kurtarılamadı.

CİP SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Cip sürücüsü D.K. polis tarafından gözaltına alındı. Cenazeler, cumhuriyet savcısının ilk incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı
1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

İKİ ARKADAŞ YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Miraç Tunç ile Melih Can Korkmaz'ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Serik Yazır Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından iki arkadaş, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Miraç Tunç'un babası Ali Tunç'un 2 yıl önce kanser tedavisi sırasında yaşamını yitirdiği ve aynı mezarlığa defnedildiği öğrenildi.

'YAKTIN BENİ OĞLUM'

Cenaze sırasında Miraç Tunç'un annesi Serpil Tunç, "Yaktın beni oğlum, hani beni tatile götürecektin" diyerek ağıtlar yakarken, elinde oğlunun fotoğrafıyla kabir başında gözyaşları döktü.

Klima servisinde çalışan Melih Can Korkmaz'ın annesi Müge Pektaş ile teyzesi Kübra Pektaş da cenaze sırasında ayakta durmakta güçlük çekti. Oğlunun fotoğrafını elinden bırakmayan ve sarılıp öpen anne Pektaş, "Sözün bittiği yerdeyiz" dedi. Diğer yandan Melih Can Korkmaz'ın daha önce de motosiklet kazası geçirdiği ve belinin kırıldığı belirtildi.