Gündem Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları sorgula | ATA AÖF final sonuçları nereden sorugulanıyor?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları sorgula | ATA AÖF final sonuçları nereden sorugulanıyor?

20.01.2021 - 16:07 | Son Güncellenme:

ATA AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş. Online olarak yapılan ATA AÖF final sınavlarının sonuçlarını merak eden öğrenciler sonuçların ne zaman ve nereden açıklanacağını merak ediyor. Gözler Atatürk Üniversitsi Açıköğretim Fakültesi'nden gelecek açıklamada. ATA AÖF online sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları sorgula | ATA AÖF final sonuçları nereden sorugulanıyor

Atatürk Üniversitesi - Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF final sınavı sonuçları merak ediliyor. Online olarak yapılan final sınavları 4 - 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşmişti. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ATA AÖF online final sınavı sonuçları henüz erişime açılmadı. 4-15 Ocak tarihlerinde online olarak gerçekleşen sınavın sonuçları elektronik ortamda açıklanacak. Sınav sonuçları ile ilgili henüz açıklama yapılmazken sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Vize sınavlarında sonuçlar 10 gün içerisinde erişime açılmıştır.

SINAV SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF DERS DEÇME NOTU KAÇ?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın 18.03.2016 tarih ve 75850160-106-158- 16196 sayılı yazısında, aynı programı uygulayan üniversiteler arasında haksız rekabetin önlenmesi, ölçme ve değerlendirme sistemlerinde uygulama birliğinin sağlanması ve üniversitelerimizin açıköğretim programlarındaki kalitenin belli bir düzeyin altına düşmemesi için, açık öğretim programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 35’e çıkarılmasına, 26.02.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında karar verildiği belirtilmektedir.

Haberin Devamı

Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30’dan 35’e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafından karar verilmiştir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.