Gündem Ataberk Mutlu kimdir?

Ataberk Mutlu kimdir?

17.04.2015 - 14:12 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken küçük yıldız Ataberk Mutlu ekranların aranan yüzü oldu. Birçok dizi ve filmde gördüğümüz Ataberk Mutlu yeteneği ve sevimliliği ile büyük beğeni topluyor. Ataberk Mutlu kimdir? İşte bilmediğiniz detaylar..

Ataberk Mutlu kimdir

Ataberk Mutlu 2005 yılında Çorlu’da dünyaya gelmiştir. Ataberk Mutlu ilk olarak Haluk Bilginer, İnci Türkay ve Aysun Kayacı'nın rol aldığı Cuma'ya Kalsa dizisinde karşımıza çıktı.

Haberin Devamı

Ataberk, Murat Şeker'in yönettiği Arkadaşım Max'ta Deniz karakterini canlandırdı. Ataberk'e büyük çıkış yaptıran yapım ise Karadayı dizisi oldu. Karadayı dizisinde Torun Nazif karakteri ile büyük beğeni topladı.

Son olarak Poyraz Karayel dizisinde rol alan Ataberk Mutlu dizide Poyraz'ın oğlu "Sinan Karayel" rolünde. Şimdilerde bu rolüyle büyük beğeni toplayan Ataberk Mutlu ileride daha bir çok projede rol alacak gibi görünüyor.

Ataberk Mutlu'nun 4 yaşındayken oyuncu seçmelerine katıldığı burada kendisine sorulan soruya verdiği zeki cevap sonrası seçildiği söyleniyor.

Oyuncu koçunun Ataberk'e "Seninle bir oyun oynayacağız. Bu abla annen olacak, ben de baban anlaştık mı? diye sormasının ardından...

Haberin Devamı

Ataberk'in "Tamam babacım" cevabı sonrası herkesi etkiledi ve reklam filminin yüzü oldu.