Gündem Aylin Şallı kimdir?

Aylin Şallı kimdir?

03.03.2016 - 09:41 | Son Güncellenme:

2 Mart 2016 akşamı Survivor 2016 Gönüllüler takımından elenen isim Aylin Şallı oldu. Peki Survivor 2016 Gönüllüler Aylin Şallı kimdir? Biyografi! Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacılarından Aylin Şallı hakkında merak edilenleri araştırdık.

Aylin Şallı kimdir

Survivor 2016 Gönüllüler takımında yer alan ve takımın Nihal ile birlikte zayıf halkalarından biri olarak gösterilen Aylin Şallı, Survivor 2 Mart akşamı adaya veda eden isim oldu. Dizi ve reklam oyunculuğu yapan Aylin Şallı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, nerede yaşıyor? Survivor’dan elenen Aylin Şallı ile ilgili tüm detayları sizler için derledik. İşte Aylin Şallı hakkında merak edilen detaylar..

Haberin Devamı

Semih Öztürk’ün birinci olması tüm dengeleri değiştirdi. Semih birinci olunca eleme adaylığı düştü ve Serkay’ı eleme adayı olarak gösterdi. Serkay veya Efecan’dan birinin adadan gitmesini isteyen Semih Öztürk, Nihal’in 2. Olmasıyla şoke oldu. Nihal de Aylin Şallı’yı eleme adayı gösterdi ve Survivor’dan elenen isim Aylin Şallı oldu. Survivor’ın Best Model’i Aylin Şallı Dominik Cumhuriyeti’ne veda eden isim oldu.

AYLİN ŞALLI KİMDİR?

25 yaşında olan Aylin Şallı, dizi ve reklam oyunculuğu yapıyor. Aylin Şallı'nın oynadığı diziler arasında Kaderimin Yazıldığı Gün bulunuyor. Soyadından dolayı Ebru Şallı ile alakası var mı diye merak edilen Aylin Şallı'nın Ebru Şallı ile herhangi bir akrabalığı ya da aile bağı bulunmuyor.

Aylin Şallı kimdir