Gündem Balıkesir'de korkunç kaza! 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, 52 koyun da telef oldu

Balıkesir'de korkunç kaza! 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, 52 koyun da telef oldu

02.03.2024 - 21:00 | Son Güncellenme:

Balıkesir'de feci bir kaza meydana geldi. Kamyon ile TIR'ın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kamyonun üzerinde bulunan koyunların ise 52'si telef oldu.

Balıkesirde korkunç kaza 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, 52 koyun da telef oldu

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, önündeki kamyona çarpan TIR'ın sürücüsü Emin Er (35) yaralandı; yanında yolcu koltuğundaki eşi Serap Er (32) ise hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsünün de yaralandığı kazada koyunların 52'si öldü.

Haberin Devamı

Balıkesirde korkunç kaza 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, 52 koyun da telef oldu

Kaza, saat 12.30 sıralarında İzmir- İstanbul otoyolunun Balıkesir'in Savaştepe ilçesi Kurudere mevkisinde meydana geldi. Balıkesir'den İstanbul yönüne giden Emir Er'in kullandığı 41 AAD 614 plakalı TIR, aynı istikamete giden Tayfun Daran yönetimindeki 10 ET 454 plakalı koyun yüklü kamyona arkadan çarptı.

Yoldan çıkan kamyon sulama kanalına devrildi. TIR ise sulama kanalına girerek, durabildi. Kamyon sürücüsü Daran ile araçta sıkışan TIR şoförü Er ve yanındaki eşi yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, jandarma ve otoyol polisi sevk edildi.

Balıkesirde korkunç kaza 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, 52 koyun da telef oldu

Kamyon şoförü Daran ile itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan TIR şoförü Emir Er ve eşi Serap Er' ambulansla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Serap Er, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Devrilen kamyonun metal kasası itfaiye ekipleri tarafından kesilerek koyunlar çıkarıldı.

Haberin Devamı

KAMYONDA 100 KOYUN VARDI

Kamyondaki 100 koyundan 52'sinin öldüğü belirlendi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.