Gündem BAYRAM TATİLİ 9 GÜN MÜ, SON DAKİKA 5-6 MAYIS TATİL Mİ,TATİL BİRLEŞİTİLDİ Mİ? || Bayram tatili kaç gün, uzatıldı mı, ne zaman başlıyor, bitiyor?

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN MÜ, SON DAKİKA 5-6 MAYIS TATİL Mİ,TATİL BİRLEŞİTİLDİ Mİ? || Bayram tatili kaç gün, uzatıldı mı, ne zaman başlıyor, bitiyor?

29.04.2022 - 17:30 | Son Güncellenme:

Bayram tatili gündemde yakından takip edilen konular arasında bulunuyor. 29 Nisan cuma günü mesai sonrasında bayram tatiline gidecek olanlar bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağını merak ediliyor. 5-6 Mayıs tarihileri bayram tatiline eklenirse bayram tatili süresi 9 güne çıkacak. Peki Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor, kaç gün* Bayram tatili 9 gün oldu mu 2022?

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN MÜ, SON DAKİKA 5-6 MAYIS TATİL Mİ,TATİL BİRLEŞİTİLDİ Mİ || Bayram tatili kaç gün, uzatıldı mı, ne zaman başlıyor, bitiyor

Bayram tatili son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Ramazan Bayramı tatili 4 Mayıs tarihinde sona erecek. 5-6 Mayıs tarihleri bayram tatili olarak ilan edilirse bayram tatili 9 güne çıkacak. Geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrasında bayram tatili ile ilgili bir karar çıkmadı. Peki bayram tatili kaç gün, ne zaman başlıyor ve bitiyor 2022? Peki Ramazan Bayramı tatili gün oldu mu, kaç gün?

Haberin Devamı

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ramazan Bayramı 2 Mayıs tarihinde başlıyor. 29 Nisan cuma günü mesaiden hafta sonu tatili ile bayram tatili başlar.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLDU MU?

Ramazan Bayramı tatili 4 Mayıs tarihinde sona eriyor. 5-6 Mayıs tarihleri bayram tatili ile birleştirilirse bayram tatili 9 güne çıkacak. Ancak bayram tatilinin 9 gün olacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

RAMAZAN BAYRAMI TARİHLERİ

Ramazan Bayramı Arefesi: 1 Mayıs 2022

Ramazan Bayramı 1. günü: 2 Mayıs 2022

Ramazan Bayramı 2. günü: 3 Mayıs 2022

Ramazan Bayramı 3. günü: 4 Mayıs 2022