Gündem Bedelli askerlik başvuruları için son gün ne zaman? 4. celp tarihi ise...

Bedelli askerlik başvuruları için son gün ne zaman? 4. celp tarihi ise...

24.10.2018 - 09:25 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik başvuruları 3 Ağustos'ta başladı ve halen devam ediyor. Peki Bedelli askerlik başvurusu nereden ve ne zamana kadar yapılacak? Vatani görevini yapacakların merakla araştırdığı bedelli askerlikte 4. celp tarihi belli oldu mu?

Bedelli askerlik başvuruları için son gün ne zaman 4. celp tarihi ise...

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarılan 21 gün temel askerlik eğitimi, Milli Savunma Bakanlığı tarafından onaylandı. 3 Ağustos 2018 tarihinde başlayan bedelli askerlik başvuruları ne zaman bitecek? Bedelli askerlik 4. celp tarihi ne zaman? Belli oldu mu?

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bedelli askerlik başvuru kılavuzu asal.msb.gov.tr adresinden yayınlandı.

1. E-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınacak barkodlu ödeme belgesinin çıktısı ve Nüfus Hüviyet Cüzdanı ile birlikte bu belgede belirtilen banka şubelerinden herhangi birine giderek söz konusu bedeli yatıracak.

2. Barkodlu ödeme belgesi ve bedelin yatırılmasını müteakip bankadan alınacak üç (3) adet banka dekontunun aslı ile birlikte en yakın Askerlik Şubesi Başkanlığına bizzat başvurulması gerekecek.

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ!

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

3 Ağustos 2018 tarihinde başlayan bedelli askerlik başvurularının, 3 Kasım 2018 tarihinde bitecek.

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP TARİHİ NE ZAMAN?

Bedelli askerliğe başvuruda bulunan vatandaşlar 4. celp tarihi için arayışa geçti. 3 Kasım'da sona erecek olan bedelli askerlik başvuruları sonrasında 4. celp için tarih belirlenecek.