Gündem Berna Öztürk kimdir? (Survivor 2017)

Berna Öztürk kimdir? (Survivor 2017)

13.02.2017 - 14:41 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 kadrosunda yer alan Berna Öztürk hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışmasında Berna Öztürk, Ünlüler takımında mücadele ediyor. Dünyanın en zorlu yarışması olarak gösterilen Survivor'a yarışmacı olarak katılan Berna Öztürk kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında detaylar...

Berna Öztürk kimdir (Survivor 2017)

Berna Öztürk farklı saç stili ile adaya ilk geldiği günden bu yana dikkat çekti. Son dönemde yarışmalarda gösterdiği performanslarla öne çıkan Berna Öztürk son olarak oynanan dokunulmazlık oyununda takımına yaptığı katkıyla göz doldurdu. Peki Survivor Berna Öztürk kimdir?

Haberin Devamı

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

Berna Öztürk, 28 Nisan 1983'de doğdu. Çılgın karakteriyle ünlü olan Berna Öztürk, DJ'lik yapmaktadır.

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.

Haberin Devamı

Berna Öztürk'ün katkıda bulunduğu sevilen şarkılar:

-Son Verdim

-Yolcu

-Hande Yener / Ya ya ya ya

-Berksan / Oh oh

-Hande Yener & Volga Tamöz / Biri Var

-Hande Yener / Deli bile

Müzik alanındaki başarısının yanında oyunculuk alanında da yeteneğini gösteren Berna Öztürk, birçok projede rol aldı.

Diziler:
Saç saça baş başa, Görünmez Adam, Korkusuzlar, Kuzenlerim, Avrupa Yakası.

Sinema:
Balans ve Manevra

Kısa Film:
Kısmet/Kismet

Klip:
Barış / Yine de dönmem sana, Tarkan / Start the fire

Birçok tiyatro oyununda da oynayan Berna Öztürk, Çarkıfelek, Armağan Çağlayan'la Bu hafta ve İşte Benim Stilim'de de yer aldı.