Gündem Bir Deniz Hikayesi 3. bölümde Zeynep gerçeği öğrendi!-izle

Bir Deniz Hikayesi 3. bölümde Zeynep gerçeği öğrendi!-izle

29.09.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi 3. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Zeynep'in Deniz'le ilgili planları yolunda gitti. Fakat geçmişte yaşananların ortaya çıkması ailede karışıklık yarattı. Bir Deniz Hikayesi son bölüm ve detayları haberimizde.

Bir Deniz Hikayesi 3. bölümde Zeynep gerçeği öğrendi-izle

Zeynep’in planı, tıkır tıkır işlemektedir; Hakan, Zeynep’in planından habersiz Deniz ile birlikte İstanbul’un yolunu tutar! "Bir Deniz Hikayesi" son bölüm ve tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

BİR DENİZ HİKAYESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hakan Deniz için iyi olacağını düşünerek İstanbul’da ki okul ile görüşmeye karar verir. Deniz’in Bozburun’dan gidişi herkesi şimdiden oldukça hüzünlendirmiştir.

Zeynep’in planı ise, tıkır tıkır işlemektedir. Hakan Zeynep’in planından habersiz Deniz ile birlikte İstanbul’un yolunu tutar.

Deniz yeni okuluna adapte olmaya çalışsa da Hakan ile hiç ayrı kalmamış olmak Deniz’i epey zorlayacak ve hiç bir şey düşündüğü gibi olmayacaktır.

Zeynep ise seneler sonra Deniz’i bulmanın sevinci ile ona iyice yakın olmaya çalışacaktır.

Aslan Bey’in zamanında yaptığı oyunlar ise başına bela olmak üzeredir.

BİR DENİZ HİKAYESİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Deniz’in Zeynep’i annesinin fotoğrafına benzetmesi Zeynep’i oldukça şaşırtır ve Zeynep Deniz’in kim olduğunu anlamaya çalışırken karşısına çıkan olaylara kendi bile inanamaz.

Reyhan ise kendini çok büyük bir yalanın ortasında bulacaktır.

Hakan bir taraftan Zeynep şokunu yaşarken bir taraftan Reyhan ‘ın kalbini kırmamak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır.

Deniz ise, her şeyden habersiz Reyhan’a anne diyeceği günü beklemektedir.