Gündem Bir Zamanlar Çukurova yeni fragman yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni fragman yayınlandı mı?

08.12.2018 - 18:45 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 13. son bölümü ile Perşembe akşamı ekrana geldi. ATV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta Fekeli ve Yılmaz, Demir ve Cengaver tarafından hazırlanan büyük tuzağın ortasına düştü. Boş depoya koydukları bombanın patlaması ile bölüm sona erdi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni fragman yayınlandı mı

Bir Zamanlar Çukurova ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 13. son bölümde Yılmaz ve Züleyha arasında yaşanan buluşma iki tarafı da gözyaşlarına boğdu. Demir, Züleyha'ya çocuğunu görebilmesi için Yılmaz'ı sevmediğini ve peşini bırakması gerektiğini söyledi. Fadik tarafından Gülten'in doktor Selahattin ile arasında bir şeyler yaşandığı dedikodusunun ortaya çıkması Yamanlar'ın konağında büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

Demir, gerçekleri öğrenince Fadik'i huğ'lara gönderdi. Gaffur'a Gülten'i geri getimesini isteyen Demir'e ne diyeceğini bilemeyen Gaffur eski asker arkadaşı Yılmaz'ın yanına gitti. Yılmaz'dan Gülten'i almak için hamle yapan Gaffur istediğini alamadan geri döndü.

Demir ve Cengaver, Yılmaz'ın Adana'da durdurulamaz yükselişini bir tülü kabul edemedi. Bir plan yapan Demir ve Cengaver ikisi arasında yalandan bir kavga haberi ortaya attı. Yılmaz'ın kulağına gelen haberin ardından Demir'i bitirmek isteyen Yılmaz, Cengaver'i ziyaret etti. Tuzağa düşen Yılmaz, Fekeli ile birlikte boş bir depoya geldi. Cengaver ve Demir çoktan depoya saatli bir bomba yerleştirmişti. Bombanın patlaması ile 13. bölüm sona erdi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 14. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimiz güncellenecektir.