Gündem Brad Pitt’in oynadığı filmler

Brad Pitt’in oynadığı filmler

02.05.2018 - 15:04 | Son Güncellenme:

Hollywood sinemasının usta ismi ve parlayan yıldızı Brad Pitt, bu zamana kadar yer aldığı tüm filmler ile genç kızların kalbinde taht kurmayı başarmıştır. Onun oyunculuk alanındaki yetenekleri tartışılamaz. Geçmişten günümüze kadar rol aldığı bir çok film, en çok izlenenler kategorisinde yer almayı başarmıştır. Bu nedenle en iyi Brad Pitt filmleri hangileridir, Brad Pitt yeni filmi nedir?

Brad Pitt’in oynadığı filmler

En İyi Brad Pitt Filmleri

Haberin Devamı

Ünlü aktör Brad Pitt, canlandırdığı tüm karakterlerle insanların hafızalarına kazınan bir oyunculuk yeteneğine sahiptir. Brad Pitt'in filmleri arasında en çok dikkat çeken 3 yapım Paul Maclean, Louis de Pointe du Lac ve Tristan Ludlow'dur. Bu filmlerin yanı sıra ise kendisi Fight Club yani namı diğer Dövüş Kulübü filmi ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kendisi yakışıklı olduğu kadar yetenekli de bir oyuncudur.

Brad Pitt’in yeni filmi

Sinema perdelerinin aranan siması haline gelmiş olan Brad Pitt, yeni filmi ile 2019 yılında da izleyenlerin karşısında olacak. Bir cinayet filmi olarak nitelendirilen Once Upon A Time filminde yer alacaktır. Bu filmin yönetmeni Tarantino'dur. Aynı zamanda kadroda Brad Pitt gibi daha pek çok oyuncu da yer almaktadır.

Haberin Devamı

Brad Pitt'in oynadığı filmler

Usta oyuncu Brad Pitt oyunculuk kariyeri boyunca sinema tarihi açısından birçok önemli filme imza atmıştır. Brad Pitt'in oynadığı filmler şu şekildedir; Fury, Dövüş Kulübü, Truva, Yedi, Soysuzlar Çetesi, Kapışma, Joe Black, İhtiras Rüzgârları, Dünya Savaşı Z, Müttefik, Bay ve Bayan Smith, Benjamin Button'un Tuhaf Hikâyesi ve Oceans Eleven'dır. Kendisinin ilerleyen zamanlarda yeni projelerde yer alacağı düşünülmektedir.

Brad Pitt’in en çok izlenen filmi: Dövüş Kulübü

Yakışıklı oyuncu Brad Pitt, bu zamana kadar yer aldığı tüm projelerde büyük başarılar yakalamıştır. Fakat kendisinin en çok izlenen filmi Dövüş Kulübüdür. Bu film tür olarak aksiyon filmleri arasında yer almaktadır. Diğer filmler ile kıyaslandığında seyirciden tam not alarak en yüksek IMDB puanına sahip olduğu görülmektedir.