Gündem ‘Bu ülke yoksulluğu hak etmiyor’

‘Bu ülke yoksulluğu hak etmiyor’

17.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Pendik Kent Lokantası’nın açılış törenine katıldı.

‘Bu ülke yoksulluğu hak etmiyor’

GÜLDEN ÇOKTAN İstanbul  - Yeni lokantalar için belediyeden talepte bulunulduğunu kaydeden İmamoğlu, “Her gün yaklaşık 7 binin üstüne çıkan insanımızı Kent lokantalrında misafir etmiş oluyoruz. Sayısını arttırmak elbette istiyoruz, ama sürdürülebilir olması ve kaliteyi ihmal etmeme gayreti içindeyiz. Bu kapsamda arkadaşlarım araştırmacı. Çok talep olması, bu hizmetimizin ne kadar doğru bir hizmet olduğu anlamına geliyor. Böyle bir ihtiyaç var. Bu hizmeti vermek bizi elbette mutlu ediyor, ama bizi mutsuz eden şey, ülkemizin yoksulluğu. Bu ülke yoksulluğu hak etmiyor” dedi. 

Haberin Devamı

3 çeşit yemek 40 TL 

Bağcılar, Avcılar, Çapa, Sultanbeyli, Üsküdar, Ümraniye, Küçükçekmece, Hisarüstü, Pendik ve Sultanahmet’in ardından Pendik’te açılan lokanta, İBB’nin 10. Kent Lokantası oldu. Günde, ortalama 7 bin kişilik yemek hizmeti verilen kent lokantalarında çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ekmek ve sudan oluşan menünün fiyatı; 40 TL.