GündemBursa Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti

Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti

04.02.2022 - 16:10 | Son Güncellenme:

Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar (49), geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastaneye yaşamını yitirdi.

Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Engin Akpınar, 23 Ocak'ta fenalaşınca Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilip tedaviye alınan Akpınar, bugün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

2'nci sınıf emniyet müdürü olan Engin Akpınar için yarın İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenmesi bekleniyor.

 

KEŞFETYENİ
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?

Cadde | 16.06.2025 - 07:20

Survivor'ın bu yıl şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Şampiyon olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar geldi.

Yazarlar