Gündem Cami çıkışında infaz!..

Cami çıkışında infaz!..

24.04.2010 - 09:51 | Son Güncellenme:

Ümraniye'de camide namaz kıldıktan sonra evine giderken kavgalı olduğu komşusu tarafından vuruldu

Cami çıkışında infaz..

Cami çıkışında infaz..
Ümraniye’de camide namaz kıldıktan sonra evine giden Rıfat Dinler (66) daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen komşusu Yusuf Elmas(36) tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Olay dün saat 22:30 sıraları Kazım Karabekir Mahallesi Ordu Caddesi Ceyhan sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre yatsı namazını kıldıktan sonra camiden dönen Rıfat Dinler, 20 gün önce sokak ortasında tartıştığı komşusu Yusuf Elmas tarafından silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırıda vücuduna isabet eden 5 kurşunla kanlar içerisinde yere yığılan Diner, çevredekiler tarafından taksi ile Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Rıfat Diner yaşamını yitirdi. Saldırıyı düzenleyen Yusuf Elmas ise Ümraniye Asayiş Şube Büroya bağlı ekiplerince cinayetten kısa bir süre sonra yakalandı.

Polis, Elmasın üzerinde 3 adet şarjör ile 7,65 çapında ruhsatsız silah ele geçirilirken, Ümraniye Asayiş Şube Müdürlünde ilk sorgusu tamamlanan Elmasın,“Anneme küfretti. Bende bunu hazmedemedim. Bu yüzden deliye döndüm ve öldürdüm" dediği öğrenildi.