Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eyüpsultan'da kabristan ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eyüpsultan'da kabristan ziyareti

08.10.2021 - 14:19 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüpsultan Camii'nde kıldı. Erdoğan, burada vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet etti. Erdoğan daha sonra gazeteci yazar Şule Yüksel Şenler, yazar Ahmet Kekeç, merhum İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Fırıncı'nın kabirlerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Eyüpsultanda kabristan ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki programının ardından Eyüpsultan Camii'ne geçti. Erdoğan cuma namazı çıkışı vatandaşlarla selamlaştı ve sohbet etti. Erdoğan, daha sonra çalışmalarını sürdüreceği Üsküdar'daki Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü'ne geçti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Eyüpsultanda kabristan ziyareti

ERDOĞAN'DAN KABİR ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci yazar Şule Yüksel Şenler, yazar Ahmet Kekeç, merhum İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Fırıncı'nın kabirlerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazını Eyüpsultan Camii'nde kıldı. Erdoğan daha sonra burada bulunan Eyüpsultan Camii Haziresi'ndeki gazeteci yazar Şule Yüksel Şenler, yazar Ahmet Kekeç, merhum İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Fırıncı'nın kabirlerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Eyüpsultanda kabristan ziyareti