Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde açıklaması ne zaman saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde açıklaması ne zaman saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ne?

04.06.2021 - 13:59 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT'de katıldığı programda Cuma günü yeni bir müjde açıklayacağız ifadesinin ardından vatandaşlar merak içerisinde bugün yapılacak olan açıklamaya gözünü dikti. Katıldığı programda Zonguldak'ta yeni bir müjde açıklayacağız ifadesinin ardından binlerce kişi müjde açıklamasını merak içerisinde beklemeye başladı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde açıklaması saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde açıklaması ne zaman saat kaçta Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklayacağı müjde ne

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir TV kanalında "Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız." ifadesini kullanmıştı. Cuma gününü (bugün) işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından büyük gün geldi çattı. Katıldığı programda müjde açıklamasını "Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız. Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Oradan da Kanuni sondaj gemimizle bağlantımızı kuracağız. Oradan açıklamamızı yapacağız." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapacağı saat merak içerisinde bekleniyor. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde açıklaması saat kaçta?

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDE AÇIKLAMASI SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde açıklamasını Cuma namazının ardından açıklaması bekleniyor. Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yaptıktan sonra Cuma namazını açılan yeni camide yapacak olan Cumhurbaşşkanı Erdoğan'ın sonrasında Kanuni sondaj gemisi ile bağlantı kurup yeni müjdesini duyurması bekleniyor.

Yazarlar