Gündem Dayakçı öğretmen serbest

Dayakçı öğretmen serbest

15.11.2016 - 15:25 | Son Güncellenme:

Ümraniye'de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenerek öğrencilerine dayak atan öğretmen, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Dayakçı öğretmen serbest

Ümraniye'de öğrencisine derste şiddet uyguladığına ilişkin görüntüleri sosyal medyaya düşen öğretmenin, savcılık sorgususunda kendini "Suçlamayı kabul ediyorum. Pişmanım. Üzgünüm. O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu" sözleriyle savunduğu öğrenildi. .

Haberin Devamı

SAVCILIK SERBEST BIRAKTI

Tahtaya yazı yazan öğrencilerine hakaret ederek şiddet uyguladığı görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından ilkokul öğretmeni T.K. hakkında soruşturma başlatıldı. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan öğretmen T.K., emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

ÜST SINIRI 2 YILA KADAR OLAN SUÇLA SUÇLANDIĞI İÇİN

Burada nöbetçi savcının karşısına çıkan T.K., ifadesinin ardından "Üst sınırı 2 yıla kadar olan suçlarda tutuklama yasağı" olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

"VELİLERLE TARTIŞMIŞTIM, MORALİM BOZUKTU"

Hakkında "Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından ifadesi alınan öğretmen T.K.'nın savcılıkta kısa bir ifade vererek, "Suçlamayı kabul ediyorum. Pişmanım. Üzgünüm. O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜ