Gündem Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika deprem haberleri

Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika deprem haberleri

16.03.2020 - 07:35 | Son Güncellenme:

Son dakika deprem haberleri merakla araştırılıyor. Deprem mi oldu? sorusu neredeyse her gün araştırılıyor. Son zamanlarda meydana gelen depremler, vatandaşların tedbirli olmaıs konusunda uyarıcı oluyor. Yurt genelinde yaşanan depremler sonrasında en ufak sarsıntı hissedenler, 'AFAD' ve 'Kandilli Rasathanesi' son dakika deprem bilgilerine erişim sağlamak istiyor. İşte 16 Mart 2020 Pazartesi günü son depremler listesi haberimizde...

Deprem mi oldu En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu Son dakika deprem haberleri

Vatandaşlar ise 'son depremler' listesi için arayışa koyuldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son dakika deprem bilgilerine erişim sağlamak isteyenler, haberimizin içeriğinden son depremler linki üzerinden AFAD'a erişim sağlayabilir. İşte AFAD tarafından paylaşılan depremin nerede olduğu, kaç şiddetinde olduğu, depremin enlem ve boylamı...

Haberin Devamı

AKDENİZ'DE KORKUTAN DEPREM

Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.53'de Girit Adası'nın doğusu açıklarında 4,4 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Deniz yüzeyinin yaklaşık 8 kilometre derinliğinde oluşan depremin merkez üssünün Muğla'nın Datça ilçesine 175 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

ENDONEZYA'DA DEPREM

Son dakika haberlere göre, Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Endonezya Meteoroloji İklim ve Jeofizik Kurumu (BMKG), merkez üssü eyaletin Kodi-Sumba bölgesinin 147 kilometre güneybatısında olan depremin 10 kilometre derinlikte kaydedildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Depremde, ilk belirlemelere göre ölen veya yaralanan olmadı, deprem sonrası tsunami alarmı da verilmedi.

 

SON DEPREMLER

Deprem mi oldu En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu Son dakika deprem haberleri

GÜNCEL SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ