Gündem DGS geç başvurusu nasıl yapılır? DGS geç başvuru ücreti

DGS geç başvurusu nasıl yapılır? DGS geç başvuru ücreti

05.06.2018 - 10:45 | Son Güncellenme:

DGS geç başvuruları başladı. Bu akşam 23.59'a kadar sürecek olan DGS geç başvuruları için adaylar DGS geç başvurusu nasıl yapılır, DGS başvuru ücreti ne kadar sorularının cevaplarını arıyor. İşte DGS geç başvuruları ile ilgili detaylar...

DGS geç başvurusu nasıl yapılır DGS geç başvuru ücreti

DGS geç başvuru işlemleri için ÖSYM yaptığı açıklama ile DGS başvurularının 5 Haziran günü saat 23:59'a kadar yapılabileceği bilgisini adaylarla paylaştı. 21 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan DGS sınavı için geç başvuru yapmak isteyen adaylar ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra DGS başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek. Adaylar geç başvuru ücretini de aynı gün içerisinde yatırmak zorunda! Peki DGS geç başvuru ücreti ne kadar?

Haberin Devamı

ÖSYM DGS GEÇ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

DGS GEÇ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

DGS geç başvuru işlemleri bugün saat 23:59'a kadar ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine açık olacak. Adaylar DGS geç başvuru işlemleri için TC kimli numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra gerekli aşamaları takip ederek başvurularını yapabilecek.

DGS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

DGS başvuruları 16-24 Mayıs tarihleri arasında alındı. Başvuru sürecinde adaylardan başvuru ücreti olarak 100 lira talep edilmişti. Bunun yanında hizmet bedeli adı altında adaylar 5 lira daha ödemiş böylelikle DGS başvuru ücreti 105 lira olarak belirlenmişti. DGS geç başvuru ücreti ise ÖSYM tarafından yapılan duyuru ile 150 Türk Lirası olarak belirlendi. Adaylar DGS geç başvuru ücretini de başvuru ile birlikte aynı gün yapacaklar.