Gündem Diriliş Ertuğrul son bölüm ardından 91. sezon finali fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul son bölüm ardından 91. sezon finali fragmanı yayınlandı!

07.06.2017 - 08:35 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul dün akşam ekrana gelen son bölüm ile adeta büyüledi. TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul son bölümde Vasilius'un Hanlı Pazar'a yapacağı saldırıdan haber alan Ertuğrul Bey, Sultan Aleaddin'i korumak için Vasilius'a yeni bir oyun oynadı. Diriliş Ertuğrul ekrana gelen son bölüm ardından ise 91. sezon finali fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul son bölüm ardından 91. sezon finali fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç, Cem Uçan, Gülçin Santırcıoğlu, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Gülsim Ali ve Hülya Darcan’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölümü ile kendi gününde kendi saatinde TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 90. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ekaterina’dan Sultan Aleaddin’in Hanlı Pazar’da olduğunu öğrenen Vasilius büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere yola çıkmıştır. Vasilius’un bu hamlesini farkeden Ertuğrul ise Sultan Aleaddin’i korumak için yeni bir plan yapmış ve Vasilius’u kendi tuzağına çekmiştir. Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düşmüştür.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 91. SEZON FİNALİ FRAGMANI



Peki bu karşılaşmanın sonu ne olacaktır? Büyük bir orduyla gelen Vasilius mu yoksa hazırlıklı olan Ertuğrul mu kazanacaktır? Diğer yandan Sultan Aleaddin İbn-Arabi’nin duaları ve şifasıyla ölümden kurtulmuş ve sağlığına kavuşmuştur. Emir Saadettin şimdi kaygı içerisindedir. Zira Sultan Aleaddin kendisini kimin zehirlediğini anlamaya çalışacaktır. Peki Sultan Aleaddin kendisini zehirleyenin Emir Saadettin olduğunu anlayacak mıdır? Köşeye sıkışmış olan Emir Saadettin bu çetin halden sıyrılabilecek midir?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 90. BÖLÜM FRAGMANI