Gündem DJ Berna Öztürk kimdir? İşte hayatı

DJ Berna Öztürk kimdir? İşte hayatı

22.01.2017 - 16:01 | Son Güncellenme:

Survivor ünlüler takımında yer alan Dj Berna Öztürk renkli kişiliği ve bir o kadarda tarz saç modeliyle dikkatleri üzerine çekti. Berna Öztürk kariyeri boyunca birçok dizide rol oynadı. Tüm bunların yanı sıra ünlü sanatçılarla beraber hazırladığı çalışmalar ile ön plana çıktı. Peki Survivor Berna Öztürk kimdir?

DJ Berna Öztürk kimdir İşte hayatı

Survivor ilk bölümü ile dikkatleri üzeirnde topladı. Ünlüler takımında yer alan Berna Öztürk ise dikkatleri çekmeyi başardı. Renkli kişiliği ile bilinen Berna Öztürk, Survivor'da iddialı isimler arasında gösteriliyor.

Haberin Devamı

Survivor Berna Öztürk sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak; "Cennet evime hoşçakal dedim.. Yatağımda son kez uyudum. Kedilerimi öptüm, çiçeklerimi suladım, ağalarıma sarıldım.. Bulutlara güneşe baktım, tertemiz havayı içime çektim. Bugün cennetime veda ettim. Şimdi yeni bir yolculuk başlıyor.. Yanımda olan herkesi kalbimde taşıyarak.." dedi.

DJ Berna Öztürk kimdir İşte hayatı


Berna Öztürk kimdir?

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.

Haberin Devamı

DJ Berna Öztürk kimdir İşte hayatı

Berna Öztürk'ün katkıda bulunduğu sevilen şarkılar:

-Son Verdim

-Yolcu

-Hande Yener / Ya ya ya ya

-Berksan / Oh oh

-Hande Yener & Volga Tamöz / Biri Var

-Hande Yener / Deli bile

Müzik alanındaki başarısının yanında oyunculuk alanında da yeteneğini gösteren Berna Öztürk, birçok projede rol aldı.

Diziler: Saç saça baş başa, Görünmez Adam, Korkusuzlar, Kuzenlerim, Avrupa Yakası.

Sinema: Balans ve Manevra

Kısa Film: Kısmet/Kismet

Klip: Barış / Yine de dönmem sana, Tarkan / Start the fire

Birçok tiyatro oyununda da oynayan Berna Öztürk, Çarkıfelek, Armağan Çağlayan'la Bu hafta ve İşte Benim Stilim'de de yer aldı.