Gündem Erdoğan sandık başında yaşananları anlattı: O çocuk benim torunum

Erdoğan sandık başında yaşananları anlattı: O çocuk benim torunum

16.05.2023 - 22:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan , CNN TÜRK Kanal D ortak yayınında 14 Mayıs seçimlerinden sonra ilk kez soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim günü oy kullandığı anlara ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinin ardından ilk kez CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına katıldı. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim günü oy kullandığı anlara ilişkin açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'na giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy kullanmak için sıraya girmişti. Bir süre sonra arkasında bekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı fark eden bir seçmen büyük şaşkınlık yaşamıştı. Eşi Emine Erdoğan ve torunuyla oy kullanmaya giden Cumhurbaşkanı o anlara ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Buyrun dedi ben de sıra sizde dedim. Torunum yanımda torunumun yanağını okşuyorum. Malum gazetelerden biri çocuğun yanağına vurdu dedi. O çocuk benim torunum. Benimle beraber ben de geleyim mi dedi. Gel oğlum dedim. Orada yanağını okşuyorum, çocuğun yanağını tokatladı diyorlar. Öğrenince torunum olduğunu, Erdoğan oy kullanmadan önce bir çocuğa tokat attı dediler.

Haberin Devamı

Erdoğan sandık başında yaşananları anlattı: O çocuk benim torunum

Erdoğan sandık başında yaşananları anlattı: O çocuk benim torunum