Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.05.2016 - 09:26 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Diziseverler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt arıyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İki haftadır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın çekimleri geç tamamlanmasınından dolayı fragman yayını son güne bırakılıyor. İzleyicinin merakla beklediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragman videosu ve yeni gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz..

Haberin Devamı

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. yeni bölümü ile 17 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da Atv'de.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 35. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürpriz bir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ HAKKINDA

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…

Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin…

Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir…
Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Haberin Devamı

EDHO tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 8.36 izlenme oranı ve 21.03 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.22 izlenme oranı ve 22.97 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Zirvenin gediklisi atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da kendi gününde en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi!

Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir… Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir…
Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem...

Haberin Devamı

Senden vazgeçiyorum Esra...

Ayıdan post, Ünal Bey'den dost olmaz!

Magazin Dünyasında : "Oktay Bey sildirecek" dediler, Deniz Çakır sildi

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Instagram'dan paylaştığı ve takipçileri tarafından cesur bulunduğu için “Bu resmi kesin sildiricek Oktay Bey" şeklinde yorumlar yaptığı fotoğrafı gerçekten sildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli'nin (Oktay Kaynarca) eşi Meryem Çakırbeyli'yi oynayan Deniz Çakır birkaç gün önce Instagram sayfasında camın önündeki bir koltukta uzanırken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. 34 yaşındaki oyuncu, fotoğrafın altına "İçinizden sevdayı eksik etmesin hayat... Dürüst..sağlam..güzel insanlarla karşılaştırsın...herkes mutlu,herkes huzurlu olsun inşallah...." yazdı.

Fotoğrafı cesur bulan takipçileri, oyuncunun paylaşımı için "Bu resmi kesin sildiricek oktay bey, Yer yüzünde sizin gibi güzellikler olduğu sürece ne bu yürekten ne bu bedenden sevdayı kovsakta gitmezz, Muhteşem poz" şeklinde yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

Deniz Çakır bugün binlerce beğeni alan fotoğrafı silme kararı aldı. Ancak güzel oyuncunun paylaşımını neden kaldırdığı belirsizliğini koruyor.