Gündem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Deniz Seki damgasını vurdu- İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Deniz Seki damgasını vurdu- İzle

07.12.2015 - 09:31 | Son Güncellenme:

ATV'nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. son bölümde heyecan doruktaydı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde Hızır büyük bir operasyon peşindeydi. Diziyi konuk olan Deniz Seki ise izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. son bölüm ve detayları...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Deniz Seki damgasını vurdu- İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. son bölümde heyecan arttı. Aksiyon, aşk ve güç mücadelesi ile örülü olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicileri yine ekrana kilitledi. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' son bölüm ve tüm detayları ile haberimizde..

Haberin Devamı

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Deniz Seki cezaevinde dizi için kamera karşısına geçti Dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 14. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 14. BÖLÜM ÖZETİ

Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası olacaktır. Hızır, ateş hattının ortasında gibidir. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır.

Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Meryem'in gözaltına alınması Nazlı'nın aileye kendini kabullendirmek adına sarf ettiği tüm çabaları çöpe atar. Hızır da açıkça tepkisini gösterir Nazlı'ya. Hızır'ın bütün derdi Meryem'in "masumum" deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanı ile ailesi arasında gelgit yaşamaktadır. Meryem vicdanının sesini dinleyip sıcak yuvasına dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler.

DİZİNİN KONUSU; Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…

YAPIMCI : Raci Şaşmaz

YÖNETMEN : Onur Tan

SENARYO : Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener

OYUNCULAR : Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Tuna Orhan, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Yüksel Arıcı, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, İncinur Daşdemir, Benian Dönmez, Bahattin Doğan, Oktay Gürsoy, Galip Erdal, Selen Korkutan, Sevcan Yaşar,Demet Sevim,Ece Hakim, Can Bartu, BuminhanDedecan, Yasemin Sakallıoğlu

MÜZİK : Kalan Müzik

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Deniz Seki damgasını vurdu- İzle


Sabah gazetesinin haberine göre; Deniz Seki, ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için cezaevinde kamera karşısına geçti. Seki, dizide cezaevine giren Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı oldu. Dünyada ilk defa ünlü bir mahkum, cezaevinde bir filmde rol aldı. 13 aydır cezaevinde bulunan Deniz Seki, cezaevinde yazdığı şarkıyı da dizide seslendirdi.


Senaryonun çekimi için dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, önce Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçti. Ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı. Daha sonra dizi çekimleri için cezaevinde bulunan dizi oyuncularıyla Seki'ye haber gönderildi. Dizinin çekimleri geçen perşembe ve cuma günleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti. Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..."

DENİZ SEKİ KİMDİR?

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Kız lisesinden mezun olduktan sonra, sunuculuk yapmaya başladı. Ancak müziğe ilgisi daha fazlaydı. Bu yüzden 1994 yılında müzik piyasasına atıldı. Emel Müftüoğlu ve Kenan Doğulu gibi ünlü isimlere vokalistlik yaptı. 1995 senesinde şarkı yarışmasına katıldı ve bu yarışmadan birincilikle döndü.

İlk olarak ”Hiç Kimse Değilim” adlı albümü 1997 yılında piyasaya çıktı. Deniz Seki toplamda 7 albüm çıkarttı ve 3 ayrı filmde oynadı. Özel hayatıyla 2010 yılında gündemi bir hayli meşgul etti. ”Uyuştucu Ticaretine Yardım” suçundan 9 yıla kadar hapsi istendi. Ardından tutuklanan Deniz Seki 8 ay hapis yattı. Uzun zamandır aranan ve 4 yıl daha hapis yatması gereken Deniz Seki 15 Kasım 2014 tarihinde tekrar tutuklandı.