Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO SON BÖLÜM

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO SON BÖLÜM

20.11.2019 - 09:12 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. bölümü dün akşam ekrana geldi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı EDHO SON BÖLÜM

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam seyirciyle buluştu. Son bölümde Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır. Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya saklamıştır. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş olacaktır. Bu başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak kişi olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam edecektir. Silahlarını kaybeden Hızır, düşmanlarına karşı gücünü ve ortaklarına karşı itibarını da kaybetmemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini bilmektedir. Silahların olduğu deponun yerini Sınırsızlarla paylaşan bir hain olduğunu anlamakta gecikmez. Mermiler üzerinden yapacağı planla hem düşmanını tuzağa çekmeyi hem de masaya ihanet eden kişiyi bulmayı amaçlayacaktır. Bir taraftan masasını kurtarmak için mücadele verirken diğer taraftan Altan ile birlikte hareket ettiğini öğrendiği Sevda'nın da peşine düşecektir.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlanmadı. EDHO yeni bölüm fragmanının birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor.