Gündem Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

31.12.2015 - 09:09 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Güneşin Kızları dizisi yeni bölümünde seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor? merak konusu oldu. Tüm detaylar ve ipuçları Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanında...

Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Güçlü kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. İzleyicilerden beğeni kazanan dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Seyircinin merakla beklediği Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları 29. bölümünde, ortaya çıkan kasette Haluk ile ilgili ne tür bir bilgi var? Aşk, tutku ve sürprizlerle örülü yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde. İşte o detaylar...

Haberin Devamı

Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile 4 Ocak 2016 Pazartesi akşamı saat saat 20:00'da Kanal D'de.

GÜNEŞİN KIZLARI 29. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları son bölümünde, Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk köşeye sıkışır. Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir.

Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.

Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez.

Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapıldı.