GündemHırsız olduğu öne sürülen şüpheli inşaattan düştü

Hırsız olduğu öne sürülen şüpheli inşaattan düştü

16.03.2022 - 17:21 | Son Güncellenme:

Adana’da bir inşattan kablo çaldığı öne sürülen iki şüpheliden biri 6. kattan düşerek yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Adana Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede bulunan inşaat bekçisi iki kişinin hırsızlık yaptığını öne sürerek şahısları kovalamaya başladı.

Haberin Devamı

Şüphelilerden biri kaçarken 6. kattan düşerek yaralandı. Diğeri ise bekçi tarafından yakalandı. Bekçi, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Adana Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Diğer zanlı ise polis tarafından gözaltına alındı. Zanlılardan yaralının isminin Berkan Y. diğer zanlının ise Ömer E. olduğu öğrenildi.

Ayrıca, zanlıların inşaattan kablo çaldığı iddia edildi.

 

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar