Gündem İçerde'nin son bölüm sonrası 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı!

İçerde'nin son bölüm sonrası 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı!

15.05.2017 - 13:14 | Son Güncellenme:

İçerde'nin dün akşam ekrana gelen son bölümünde Sarp ile Celal karşı karşıya geldi. Celal, Sarp’ın annesi Füsun’u kaçırtacak. Füsun’un kaçırılması, Sarp’ı öfkeden deliye çevirirken, Mert’i ise büyük bir ikilemde bıraktı. Nefes kesen son bölümün ardından İçerde'nin 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Peki Sarp polis olduğunu inandırabilecek mi?

İçerdenin son bölüm sonrası 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi ‘İçerde’nin son bölümünde Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Celal, onu ve tüm sevdiklerini yok etmek için harekete geçti. Sarp’ın annesi Füsun’u kaçırtan Celal hedefine, Sarp’a ulaşmaya bir adım daha yaklaştı Son bölümden hemen sonra İçerde'nin 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı. ‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümü 22 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de.

İÇERDE 35. BÖLÜMDEN İLK SAHNE!

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi ‘İçerde’de Sarp ve Mert arasında geçen unutulmaz düello sonunda iki ezeli düşman, kurtularak bir süreliğine de olsa birbirlerinden kaçmayı başaracak. Ancak bu esnada devreye giren ve oyunu kendi kurallarına göre oynayan Celal, Sarp’ın annesi Füsun’u kaçırtacak. Füsun’un kaçırılması, Sarp’ı öfkeden deliye çevirirken, Mert’i ise büyük bir ikilemde bırakacak. “Füsun’u kaçıran adam” olarak görülen Mert, büyük bir vicdan muhasebesiyle karşı karşıya kalacak. Vicdanı ağır basan Mert, Füsun’u kurtarmak için Sarp’la birlikte harekete geçecek.

Celal ile Sarp karşı karşıya geliyor! Kıyamet kopacak! İçerde dizisi yeni bölümde annesini kurtarmak için Mert’le birlikte hareket eden Sarp’ı yolun sonunda büyük bir tehlike bekleyecek. Polis olduğu ortaya çıktıktan sonra ilk defa Celal ile karşı karşıya gelen ve ondan hiçbir sözünü sakınmayan Sarp, kendini savaşın tam kalbinde bulacak. Her şeyden habersiz öz kardeşine, Sarp’a silahını doğrultan Mert, yürekleri ağza getirirken, namlunun ucundaki Sarp’a ne olacağı büyük merakla beklenecek. Birbirlerini yok etmeye kararlı iki tarafın arasındaki hesaplaşma sırasında cephelerden birinin kaybı ekran başındakileri şoke edecek.

Haberin Devamı

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır.

Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ